Nursema, în fața unui nou pericol

Nursema, în fața unui nou pericol
Nursema, în fața unui nou pericol

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, Nursema este nevoită să retrăiască momentele teribile prin care a trecut în scurta căsnicie pe care a avut-o cu Ibrahim.

Faptul că familia Tașhan urmează a dovedi rudele domnului Ertugrul, a determinat familia Unal să reacționeze imediat la întâlnirea cu aceștia. Ertugrul este îngrozit de acuzațiile pe care familia Unal le-a formulat împotriva familiei Tașhan, și face demersuri pentru a afla adevărul despre viitorul său ginere, Ibrahim.

Mihri nu crede ceea ce se spune despre logodnicul său, iar tatăl acesteia este convins că Abdullah nu l-ar fi acuzat pe nedrept pe fostul sau ginere, dacă nu s-ar fi petrecut, în realitate, faptele de care este este acuzat tânărul.

Omer și Kîvîlcîm se înțeleg de minune, însă bărbatul are, tot mai des, dureri insuportabile, datorate afecțiunii grave de care suferă, și speră ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească. Pe de altă parte, Omer reușește să îl convingă pe Fatih să își ceară iertare pentru faptele sale, în fața lui Kîvîlcîm, iar reacția femeii va fi una neașteptată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cum va reacționa Nursema atunci când află că Mihri a plecat de acasă, pentru a fi alături de Ibrahim, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Oana Lis vorbește despre relația pe care o are cu mâncarea: „Nu am avut ce mânca. Pentru mine mâncarea este supraviețuire. Este una dintre singurele mele plăceri.”

Roxana Vancea, mai FIERBINTE ca vara. Cum a apărut vedeta la saună, fanii au rămas fără cuvinte

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Gabi Bădălău vorbește despre conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Ar trebui să fie o normalitate și să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță.”

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies