Nursema, în culmea fericirii

Nursema, în culmea fericirii
Nursema, în culmea fericirii

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste” evenimente neașteptate se vor derula în viețile membrilor familiilor Unal și Arslan, care vor capta atenția privitorului odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

Nursema este în culmea fericirii, după ce ea și Umut au decis să se căsătorească. Nursema așteptă cu nerăbdare ca tânărul de care s-a îndrăgostit să vină să o pețească de la părinții săi, aceștia incuviințând această uniune.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Kîvîlcîm și Omer trăiesc momente fericite împreună, în vreme ce Doga vrea să divorțeze, după ce a aflat că soțul său o înșeală cu Aylin. Fatih va primi o vizită neașteptată din partea fostului logodnic al lui Aylin care amenință că va face publice dovezile că acesta are o relație extraconjugală.

Cu toate că a făcut o înțelegere cu Omer, Kayhan va șoca familiile Unal și Arslan, atunci când apare în fața acestora, alături de Leman.

Ce veste uluitoare va oferi Kayhan familiilor Unal și Arslan și, cum va reacționa Omer atunci când află că fostul soț al lui Kîvîlcîm nu a respectat înțelegerea lor, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”6, difuzat numai la Kanal D. 

 



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Horoscop Gemeni Iunie 2024. Nativii Gemeni vor o mărire de salariu

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies