Nuntă mare în showbiz-ul autohton! Valentin Sanfira s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Codruța Filip!


Frumoși ca în poveștile cu prinți și prințese, Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit după o frumoasă relație de câțiva ani.


In articol:

10 octombrie 2020 o să fie o zi memorabilă în amintirea lui Valentin Sanfira și a Codruței Filip. Cei doi îndrăgostiți au spus “DA” în fața stării civile. Aflați într-un număr restrâns, alături de prieteni și familie, au ales un restaurant cu o terasă pentru a încununa această zi minunată. Pentru că sunt frumoși și veseli, se pare că și soarele le-a zâmbit cu razele lui, pentru că ziua de ieri a fost una însorită și numai bună pentru a crea cadre frumoase pentru poze. Vizibil emoționat, Valentin și-a așteptat tânăra soție în față “altarului” improvizat pe terasă, sub o arcadă plină cu flori de toată frumusețea, în nuanțe pastelate. Cu modestia care îl caracterizează, Valentin a povestit în nenumărate rânduri despre viață săracă pe care a dus-o de când era mic, dar a spus şi cât de frumos s-au așezat lucrurile în viață lui de când a întâlnit-o pe Codruţa.

 

Încă de când a văzut-o prima dată pe Codruta, acesta i-a spus că ea o să îi fie mireasă.

 

Valentin Sanfira si Codruta Filip casatorie civila
Valentin Sanfira si Codruta Filip casatoriti civil[Sursa foto: Instagram]

Iar acum trecem în revistă un lucru total surprinzător pentru tânăra Codruța, care a rămas fără cuvinte. În ziua cununiei, Valetin a ales un costum special, cu o broderie aurie, asemenea unui cavaler. Codruța a strălucit, la propriu, într-o rochie albă imaculată, lungă, cu o crăpătura adâncă ce-i lăsa la vedere picioarele înalte. Trena rochiei era lungă, că în poveștile cu prințese ce făceau deliciul fetițelor mici. Umerii rochiei au avut un croi special, iar pe cap Codruța a avut un accesoriu care s-a îmbinat frumos în părul ei buclat. În picioare a purtat o pereche de sandale argintii. Buchetul miresei a fost unul bine ales din flori albe, astfel încât s-a îmbinat perfect cu arcada de flori special aranjată pentru Valentin și Codruța.

Valentin Sanfira si Codruta Filip casatorie civila
Valentin Sanfira si Codruta Filip tineri casatoriti[Sursa foto: Instagram]

După pozele postate pe site-urile de socializare, au curs zeci și zeci de comentarii de la cei care îi îndrăgesc. Petrecerea a fost una de toată frumusețea, în interiorul restaurantului păstrându-se distanțarea în limitele impuse de situația pandemică actuală, astfel încât toți să fie mulțumiți.

"Am spus “DA”, este comentariul lăsat de Valetin Sanfira în dreptul pozelor postate ieri, iar Codruţa a comentat "Am spus "DA" din toata inima".

 


Citește și:

Top 10 cel mai bine plătite vedete din lume. Surpriză mare pe primul loc

Mașina de peste 150.000 de euro a Oanei Zăvoranu a fost lovită! Șoferul a fugit!

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” continuă scandalul! "Sunt convinsă că este mai bună dansatoare,decât prezentatoare!"

Horoscop zilnic luni, 26 octombrie 2020. Află ce zodie își poate schimba locul de muncă!

"Am/N-am"- testul adevărului! Ce concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut prietenie cu beneficii, pentru nopți fierbinți!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri