Nuntă în Familia Regală! Palatul a făcut marele anunț azi


Una dintre cele mai cunoscute prințese se căsătorește, după un an de relație.

Veste uriașă de la Palatul Regal. Palatul Buckingham a anunțat că prințesa Beatrice este logodită cu magnatul Edoardo Mapelli Mozzi.

După numai 11 luni de relație, prințesa Beatrice a primit un superb inel de logodnă din partea iubitului său, magnatul Edoardo Mapelli Mozzi. Cei doi au început să se întâlnească în luna octombrie a anului trecut, iar Eduardo este dezvoltatorul unei mari companiii italiene și are un copil dintr-o relație anterioară.

Cuplul a spus: „Amândoi suntem atât de entuziasmați să pornim împreună în această aventură de viață și abia așteptăm să fim căsătoriți”.

Sora prințesei Beatrice, Eugenie, a ținut să o felicite pe pagina sa de socializare:

Sunt atât de fericită pentru tine, sora mea mai mare și dragul meu Edo. A trecut mult timp și voi doi sunteți meniți să fiți împreună”, a scris prințesa Eugenie.

„Împărtășim atât de multe interese și valori similare și știm că aceste lucruri vor fi în mare măsură pentru anii următori, plini de dragoste și fericire”, au mai anunțat prințesa Beatrice și logodnicul său în anunțul logodnei.

Citeste si: Ellie Goulding s-a căsătorit. Cum a arătat rochia absolut fabulosă pe care a purtat-o în fața invitaților celebri! GALERIE FOTO

Nunta este programată pentru 2020

Nunta va avea loc în 2020, iar detaliile despre fastuosul eveniment vor fi oferite la momentul oportun.

Citeste si: Abia s-au logodit şi se despart? Vezi ce obstacole întâmpină Simina şi Alex Zănoagă! Oare vor trece cu bine peste tot? EXCLUSIV!

Prințesa Beatrice și logodnicul său au apărut în public pentru prima dată în luna martie la gala National Portrait Gallery, unde li s-a alăturat Ducesa de Cambridge.

De atunci, cuplul a fost observat împreună de mai multe ori. Cei doi locuiesc deja împreună la Palatul St James.

Mozzi este primul iubit oficial al prințesei, după ce s-a despărțit de Dave Clark în 2016, după 10 ani de relație, informează Daily Mail.

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri