Numerele norocoase în 2023 pentru fiecare!

numerologie 2023
Numerele norocoase în 2023

Bineînțeles că în fiecare an există anumite numere norocoase de destin care ne ajută să ne ghidăm, mai mult sau mai puțin. Însă știați care sunt cele din acest an?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact numerele norocoase din anul 2023. În plus, descoperiți și care sunt previziunile legate de restul numerelor și cum va decurge parcursul anului 2023, pentru acestea.

 

Care sunt numerele norocoase din anul 2023

Numărul de destin 3

Se pare că primul număr de destin norocos, din anul 2023, este chiar numărul 3.

Acesta este cel care este vizat atunci când vine vorba despre un nou loc de muncă, o nouă relație, pe scurt, noutăți pe toate planurile. Așadar, ar trebui să lași deoparte comoditatea și să acționezi.

Dacă lasă deoparte limba ascuțită, pentru că trebuie să aibă foarte mare grijă cum comunică în 2023. Pot atrage sume mari de bani, pot câștiga chiar și la loto.(...)

Va însemna un an de noutate în toate aspectele, în relații, la locul de muncă, dacă vrei o casă, vrei o mașină, se deschid aceste porți.”, a precizat Oana Timofte.

Numărul de destin 4

Cel de-al doilea număr de destin norocos, din anul 2023, este chiar numărul 4. Așadar, ține cont de faptul că te vei întâlni cu oameni de calitate care vor aduce la masă noi discuții profesionale care te vor face mai norocos financiar.

Prin urmare, încearcă să renunți la gândirea învechită.

Există o gândire învechită la cei cu destinul numărul 4 și ce este foarte important, ține de întâlniri, propunerile de întâlnire, dacă le sunt propuse, să le îmbrățișeze pentru că își vor crea niște conexiuni atât de puternice care le vor aduce pe termen lung, foarte multe beneficii .”, a declarat Adina Timofte.

numere norocoase in 2023
Numerele norocoase în 2023[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Al cărui animal este anul 2023. Ce spune zodiacul chinezesc

Numărul de destin 5

Un alt număr norocos este chiar 5. Se pare că vei avea parte de noi propuneri de colaborare, dar și contracte nemaipomenit de bune. Pentru a avea acest noroc, trebuie să ai grijă la modul în care alegi să comunici.

În plus, dacă îți dorești să devii mămică, anul 2023 este unul în care cu siguranță vei reuși.

De obicei 5 este un om norocos, este un om care caută viață în viață. Va fi vorba de prosperitate, de proiecte noi, norocos de altfel. Un an norocos, un an plin de multe interacțiuni sociale.(...) Le recomand să iasă, pentru că automat vor avea acest tip de propuneri.

Ei vor semna contracte importante, dar grijă la partea emoțională .”, a menționat   specialistul în numerologie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Numărul de destin 7

Nici numărul de destin 7 nu se lasă mai prejos, așa că vei avea parte de noroc, dar și de schimbări neprevăzute, precum mutarea într-o altă țară, pierderi substanțiale de bani și multe altele.

Datorită faptului că ești din ce în ce mai vizibil, ești nevoit să iei decizii la foc automat.

„Vin foarte multe schimbări pe destinul lui. Le recomandăm celor cu destin 7 să facă o călătorie, cât de scurtă, cât de lungă și să fie atent în stânga, în dreapta, pentru că pot veni oportunități de aur pentru ei. Devin mai validați, mai vizibili.”, a adăugat specialistul.

previziuni numerologice 2023
Numerele norocoase în 2023[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Zodiac PEȘTI pentru anul 2023! Pe plan personal, nativii zodiei Pești vor avea parte de un an plin de răbdare!

 

Cum vor întâmpina restul numerelor, anul 2023

Numărul de destin 1

Nici persoanelor care au numărul de destin 1 nu le va merge foarte rău în anul 2023. Așadar, vor exista noi oportunități de muncă, însă trebuie să existe grijă mare și la tot ce înseamnă probleme cu legea.

Pentru 2023, cei cu destinul numărul 1, trebuie să aibă grijă la karma. Să-și rezolve karma pentru că vor veni din urmă nerezolvate. Ceea ce am semănat, acum va trebui să plătim.(...) Partea financiară va fi cea afectată. Odată ce ne vom rezolva treburile, porțile se vor deschide pentru această parte financiară.”,   a precizat specialistul în numerologie, Oana Timofte.

Numărul de destin 2

Cei cu numerele de destin 2 au din ce în ce mai multă legătură cu străinătatea. Cu toate acestea, ar trebui să renunți la gândurile negative, pentru a te asigura că te vei bucura de un an la fel de bun ca cel anterior. Atenție și la prietenii!

Cei cu destin numărul 2, la ei este vorba despre un an de transformare prin toate modalitățile la care ai acces.(...) pentru că de obicei, trăiește prin calitatea relațiilor.(...) Vor merge pe premisa «Cele bune vor rămâne, cele rele să se spele».(...) Ei trebuie să înțeleagă că în 2023 trebuie să cearnă puțin ceea ce nu mai funcționează .”, a transmis specialistul în numerologie, Adina Timofte.

horoscop 2023
Numerele norocoase în 2023[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citește și: Zodiac SĂGETĂTOR pentru anul 2023. În acest an, îți vei rezerva timp pentru a explora mai mult, ceea ce va duce la o înțelegere deplină a tuturor planurilor!

Numărul de destin 6

Atunci când vine vorba despre cei cu numărul  de destin 6, se pare că strânsa legătură pe care o vei avea în acest an, este cea cu o figură paternă din viața ta, care va juca un rol important. De asemenea, se pare că familia va suferi unele modificări, fie că este vorba despre o mutare sau despre achiziționarea unei noi case.

„Este timpul să se responsabilizeze din toate punctele de vedere, emoțional, muncă fizică, pentru că anul 2023 te va pune la treabă. Dacă nu vei munci, vei pierde un an în care îți poți crea o structură minunată pentru cel puțin 5 ani. Are un noroc atât de mare, dar lenea și fuga de responsabilitate...”, a completat specialistul în numerologie.

Numărul de destin 8

Numărul 8 va primi o avansare la locul de muncă, iar asta nu este tot. Se pare că schimbări vor apărea și pe plan personal, atunci când îți vei întâlni sufletul pereche și poți trece chiar și la următorul pas.

Infinitul, cifra 8, este și bun și mai puțin bun, ce dai, aia primești. Este foarte echilibrat, 8-ul este minune, este magie pentru tine, dar dacă 8-ul este în viața ta, îți aduce karma, pe relații, financiar. Dacă nu ești corect, este cam dificil să poți să lucrezi cu destinul numărul 8 .”, a menționat aceasta.

Numărul de destin 9

Deși cei cu numărul 9 au tras din greu la locul de muncă, anul trecut, se pare că sacrificiul chiar a meritat, pentru că în anul 2023 vei fi recompensat. De aici va porni și o redescoperire de sine, pentru a înțelege ce ai nevoie mai exact.

Pentru numărul 9, sacrificiile pe care le-au făcut în ultimii ani, vor fi recompensate, pentru că vrei o lume mai bună. În 2023, cine are credință și cine va accesa spiritualitatea, va avea doar de câștigat. Recomand să răspundă la o atitudine negativă cu o îmbrățișare, să răspundă unui impuls negativ cu o tăcere.”, a încheiat specialistul.

care sunt numerele norocoase din 2023
Numerele norocoase în 2023[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Zodiac BALANȚĂ 2023. Pe plan personal, este un an mai mult decât bun, ținând cont de faptul că vei petrece timp îndelungat alături de persoana dragă.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Zodiac PEȘTI pentru anul 2023! Pe plan personal, nativii zodiei Pești vor avea parte de un an plin de răbdare!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Horoscop VĂRSĂTOR pentru anul 2023. Ghinionul pare să te urmărească, chiar și dacă vei reuși să găsești persoana potrivită pentru tine!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies