„Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc”. Cât câștigă lunar Carmen Tănase

Cât câștigă lunar Carmen Tănase
Cât câștigă lunar Carmen Tănase

Carmen Tănase a vorbit despre câștigurile sale lunare în cadrul unui podcast recent. Cât câștigă celebra actriță?

Carmen Tănase este, fără doar și poate, cea mai iubită și cunoscută actriță din România. Foarte sinceră și deschisă, aceasta a dezvăluit, în cadrul unui podcast pe YouTube, suma pe care o câștigă în fiecare lună. Din ce salariu trăiește Carmen Tănase și ce spune despre cele de la stat?

Citeste si: Angajatii vor beneficia de bani în plus. Cum vor putea folosi tichetele de activități casnice

Cât câștigă lunar Carmen Tănase
Cât câștigă lunar Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]

Ce salariu are Carmen Tănase

Despre Carmen Tănase se știu foarte multe lucruri, asta pentru că de fiecare dată când a avut ocazia a dezvăluit detalii prețioase din viața sa personală, lucru pe care nu îl întâlnim foarte des în rândul personalităților de la noi din țară. Chiar și așa, puțini îi cunosc veniturile lunare, însă a venit în cadrul unui podcast și a lămurit și acest lucru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cariera sa este, fără îndoială, de succes, însă la bază și-a dorit să devină medic veterinar sau inginer zootehnist, dar viața a avut alte planuri pentru ea. Carmen Tănase a mărturisit că încasează lunar un salariu de 1.300 de euro, recunoscând în același timp faptul că duce un trai decent cu acești bani.

„Până la urmă, supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro, cam așa. Hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a spus Carmen Tănase.

Citeste si: Este vestea momentului pentru toți angajații români! Crește salariul minim pe economie

Cât câștigă lunar Carmen Tănase
Cât câștigă lunar Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]

Carmen Tănase: „Nu trăiești din salariile de la stat”

Cu toate că acum se declară mulțumită cu sumele pe care le primește lunar, viața lui Carmen Tănase nu a fost întotdeauna așa. Actrița spună că a avut și perioade grele, atunci când încasa doar salariul de la teatrul de stat.

„Da, am avut perioade (n.red. – când nu-i ajungeau banii). N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune.

Din teatru, nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel.

Dar acum, dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască.

Punct!”, a adăugat actrița.Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cresc salariile începând cu iulie 2022. Ce decizie a luat Guvernul și care este anunțul premierului Nicolae Ciucă

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies