„Nu sunt deloc bine.” Rică Răducanu are probleme de sănătate. Fostul portar a vorbit despre starea sa actuală

„Nu sunt deloc bine.” Rică Răducanu are probleme de sănătate. Fostul portar a vorbit despre starea sa actuală

La vârsta de 77 de ani, Rică Răducanu se confruntă cu probleme grave de sănătate, fiind sfătuit de medici să se supună unei intervenții chirurgicale cât mai curând posibil.

Afecțiunea de la genunchi, cu care s-a luptat de mulți ani, devine din ce în ce mai dificilă pentru el, astfel încât fostul portar al echipei Rapid nu are altă opțiune decât să accepte operația. Iată care este starea lui actuală de sănătate!

Citește și: Rică Răducanu are probleme cu afacerea de pe litoral

Rică Răducanu are probleme de sănătate

De mai multe ori, Rică Răducanu a dezvăluit că se confruntă cu probleme grave de sănătate, fiind nevoit să caute ajutor medical în repetate rânduri din cauza durerilor la genunchi. Chiar dacă suporterii sunt obișnuiți să-l vadă mereu zâmbind și făcând glume, în ultima perioadă Rică Răducanu nu a mai avut aceeași energie ca în trecut.

Motivul acestui declin se datorează afecțiunii la genunchi, dobândite în timpul carierei sale sportive, care îi creează neplăceri constante.

„Nu sunt deloc bine, tocmai ce am fost în perioada asta la spital și medicii mi-au spus că nu sunt OK deloc cu sănătatea, mai exact cu picioarele, știți și voi că mă supără de ani de zile, iar acum problemele s-au acutizat și mai mult. Am probleme mari cu cartilajele, fac injecții în continuare pentru că mă dor foarte tare.

Medicii mi-au zis că vor să îmi pună o tijă în perioada următoare la ele, dar eu nu vreau să mă operez că, după o să urmeze o perioadă lungă de recuperarea, în care efectiv voi învăța să merg fix ca un copil. Nu vreau să ajung aici”, a spus Rică Răducanu pentru Click.

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

 Fostul portar a vorbit despre starea sa actuală

Fostul portar a vorbit despre starea sa actuală

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Boala lui Rică Răducanu, într-o fază avansată

De peste un an, starea de sănătate a lui Rică Răducanu s-a deteriorat. La sfârșitul anului 2021, fostul mare sportiv a fost spitalizat din cauza durerilor intense la genunchi. În plus, a avut și probleme cu prostata, însă a fost operat cu succes. Medicul care îl tratează pe Rică Răducanu a avertizat că boala este într-un stadiu avansat și va fi necesară o intervenție chirurgicală în viitorul apropiat.

„Prezintă o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, cu multiple dilatații venoase, varicoase, cu tulburări trofice cutanate, care necesită o intervenție chirurgicală.Boala este într-o fază destul de avansată și riscă să formeze cheaguri la nivelul venelor dilatate, care pot să urce spre inimă, să facă o embolie cardiacă sau poate să ajungă în plămâni, să facă o embolie pulmonară”, a precizat doctorul lui Rică Răducanu, în emisiune la Cristi Brancu.

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

Citește și: „Boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata!” Rică Răducanu are probleme de sănătate. Fostul sportiv a fost operatCitește și:

„Boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata!” Rică Răducanu are probleme de sănătate. Fostul sportiv a fost operat

Rică Răducanu are probleme cu afacerea de pe litoral

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies