,,Nu simte să-mi ascundă mie ceva”. Dana Rogoz, dezvăluiri neașteptate despre familia sa


Dana Rogoz și partenerul ei, Radu Dragomir, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și aniversează 18 ani de căsnicie. Au împreună doi copii foarte frumoși și s-au implicat foarte mult în tot ceea ce înseamnă educație bună și o creștere frumoasă.


In articol:

Care este motivul pentru care actrița nu își mai dorește un copil și ce secret are pentru o căsnicie perfectă,  având în vedere diferența de vârstă dintre ea și soțul ei!

Citeste si: Cine este Dana Rogoz. "Sunt recunoscătoare!”

Dana Rogoz nu își mai dorește alt copil

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt căsătoriți din anul 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad, în vârstă de 8 ani, și pe micuța Lia, de 2 ani. Soțul actriței este mai mare decât ea cu 19 ani, dar diferența de vârstă nu a fost niciodată o problemă pentru ei.

În momentul în care s-au hotărât să formeze un cuplu, Dana Rogoz avea 19 ani, iar puțini au crezut că relația va funcționa, deoarece diferența de vârstă este foarte mare. Criticile au fost la ordinea zilei, dar cei doi nu au băgat în seamă și au reușit să își trăiască frumoasa poveste de dragoste.

Dana Rogoz a menționat că își lasă copii acasă cu Radu, deoarece sunt mai mari și poate se înțelege mai bine cu ei.

,,Îi las cu Radu. Am noroc că deja sunt mai mari și se poate înțelege și el mai bine cu ei. Și oricum nu stau foarte mult”, a declarat actrița.

Ea a mai declarat că micuții ei nu sunt dependenți de ea și că pot sta foarte bine și cu Radu, iar din când în când îi mai duce și la mama ei.

,,Nu, copiii nu sunt dependenți de mine. Pot sta foarte bine și doar cu Radu, i-am mai dus și la mama destul de des, i-am lăsat și cu o prietenă de-a noastră. Vlad e o fire independentă, e liber să ne spună toate secretele lui, nu are nici un fel de cenzură. Spune orice prostioară pe care o face la școală, nu simte să-mi ascundă mie ceva, încă”, a mai declarat actrița.

Actrița a povestit că nu se mai vede mamă și că nu s-a mai pus problema de așa ceva. Este implicată în ceea ce îi privește pe copiii ei și își dorește să le fie foarte bine, dar nu există alte planuri în acest sens.

,,Nu! Sunt deja mamă, rămân mamă, dar gata! Am terminat! Nu s-a mai pus problema. Sunt foarte implicată în ce-i privește pe copii și vreau să le fie lor bine. Nu există alte planuri în acest sens”, a mai povestit actrița, pentru Click.

Dana Rogoz

Dana Rogoz

[Sursa foto: Facebook]

 

Citeste si: Cine este și ce vârstă are soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir

Secretul căsniciei Danei Rogoz și a soțului ei

Actrița a spus că la ei a funcționat totul, deoarece au fost sinceri unul cu celălalt.

,,Nu mă dau expertă în ale căsniciei, dar nu cred în secrete! La noi a funcționat totul pentru că am fost foarte sinceri unul cu celălalt. Cred că semănăm în punctele esențiale. Nu a trebuit niciodată să fac eforturi pentru a fi pe placul lui sau iubită de el. Ne-am iubit și ne iubim așa cum suntem și am fost de-a lungul celor 18 ani”, a mai spus Dana Rogoz.

Dana Rogoz

Dana Rogoz si sotul ei

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dana Rogoz, după relația de 18 ani cu Radu Dragomir: ”Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Dana Rogoz. "Sunt recunoscătoare!”

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Dana Rogoz, după relația de 18 ani cu Radu Dragomir: ”Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente”

Dana Rogoz a trecut printr-un eveniment nefericit în mijlocul nopții: “Am urlat atât de tare”

Rinoplastia, între urgență medicală și înfrumusețare! "Rinoplastia este intervenția cu cea mai mare rata de reintervenție."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri