„Nu pot fizic cu un bărbat dacă nu pot mai întâi psihic și emoțional. Mai lungi și mai subțiri!” Ramona Olaru, dezvăluiri neașteptate despre viața sa intimă

„Nu pot fizic cu un bărbat dacă nu pot mai întâi psihic și emoțional. Mai lungi și mai subțiri!”  Ramona Olaru, dezvăluiri neașteptate despre viața sa intimă
„Nu pot fizic cu un bărbat dacă nu pot mai întâi psihic și emoțional. Mai lungi și mai subțiri!” Ramona Olaru, dezvăluiri neașteptate despre viața sa intimă

Ramona Olaru a făcut o serie de dezvăluiri inedite din interiorul intimității sale.

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute asistente TV de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să obțină simpatia publicului prin intermediul felului său de a fi, sinceră și asumată, indiferent de situație.

Vedeta și-a creat o comunitate numeroasă de admiratori, față de care împărtășește adesea diferite evenimente din viața sa, dar și declarații picante, pe care, poate, unele vedete s-ar feri să le ofere.

Ramona Olaru caută un echilibru între viața sexuală și cea emoțională

Citește și: Cătălin Cazacu, sărut pasional cu o blondă focoasă la malul mării! Cine este noua cucerire a fostului iubit al Ramonei Olaru

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Am încercat filtrul cu Barbie și sunt mai frumoasă ca filtrul. Îmi place așa de mult să umblu nemachiată! Nu am nimic de ascuns!” Ramona Olaru a luat o hotărâre importantă!

În cadrul unui interviu, Ramona Olaru a vorbit despre calitățile pe care le caută la un potențial partener. Vedeta a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate din intimitate, menținând faptul că, pentru ea, conexiunea emoțională este la fel de importantă ca cea sexuală.

Mai mult decât atât, blondina are anumite standarde legate de aspectul fizic al unui bărbat peste care nu poate să treacă.

„Foarte mult. La mine nu se poate sex fără apropiere emoțională.(...) Da, sunt demisexuală. Da, nu pot fizic cu un bărbat dacă nu pot mai întâi psihic și emoțional. Plus de asta, mie trebuie să-mi placă mâinile și picioarele bărbaților. Trebuie să aibă degetele mai lungi.

Bine, nu vă gândiți departe. Mai lungi și mai subțiri. Nu-mi plac mâinile mici și… cârnăciori.”,    a declarat Ramona Olaru, pentru  Cancan.ro.

Care este situația din viața sentimentală a Ramonei Olaru

Din punct de vedere sentimental, după despărțirea furtunoasă de Cătălin Cazacu, se pare că asistenta TV nu a reușit momentan să găsească un bărbat alături de care să întemeieze o relație.

Cu toate acestea, spune ea, este fericită pentru că primește iubire din mai multe părți.

„Acum, știi cum e. Fiecare își face propriul mod de a avea dragoste în viața lui și eu, acum, am un alt mod de a avea dragoste în viața mea. O primesc din mai multe locuri și acest lucru mă liniștește maxim.” , a mai spus Ramona Olaru, pentru sursa mai sus menționată.

 Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cu ce se ocupă Beniamin, iubitul Danei Roba. Meseria sa este de-a dreptul neașteptată! Makeup artista îl susține necondiționat pe noul său partener de viață!

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies