“Nu numai că m-au trădat, dar au distrus munca mea de o viață!” Gheorghe Turda a fost trădat chiar de prietenii săi

“Nu numai că m-au trădat, dar au distrus munca mea de o viață!” Gheorghe Turda a fost trădat chiar de prietenii săi
“Nu numai că m-au trădat, dar au distrus munca mea de o viață!” Gheorghe Turda a fost trădat chiar de prietenii săi

Chiar și Gheorghe Turda a fost trădat, chiar de persoanele apropiate lui. În ciuda acestui fapt, artistul a continuat să îi ajute atunci când au avut nevoie.

Atunci când vine vorba despre renumitul artist de muzică populară, Gheorghe Turda, se pare că acesta este unul dintre oamenii care nu uită niciodată trădările pe care le-a avut din partea celor din jur, mai ales că fac parte din cei pe pe care i-a și ajutat. Despre acest subiect a vorbit Gheorghe Turda și într-un interviu, în plus, acesta a ținut să aibă și anumite observații la adresa noii generații de muzicieni.

Gheorghe Turda se simte trădat de prieteni

gheorghe turda iubita
Chiar și artistul Gheorghe Turda a fost trădat, însă chiar de către persoanele apropiate lui[Sursa foto: Facebook]

În cadrul interviului acordat celor de la FANATIK, se pare că Gheorghe Turda a menționat faptul că nu doar o dată, ci de mai multe ori a fost trădat în viață și chiar de către cei apropiați. În ciuda acestui fapt, atunci când au avut nevoie de el, artistul tot i-a ajutat.

 “ Am avut foarte multe persoane care m-au trădat la viața mea. Enorm de mulți. Unora le-am dat și funcție și grade, când am fost șeful direcției de cultură la Ministerul de Interne. Au fost nerecunoscători, se cunosc ei. Nu vreau să dau exemple, pentru că știu prea bine cine sunt. Au venit după mine la ansamblul Ciocârlia și Ministerul de Interne, iar eu i-am ajutat.

(…)

Nu numai că m-au trădat, dar au distrus munca mea de o viață. Eu am clădit ansamblul Rapsodia, l-am reformat în 1990. De la 15 artiști, la vremea aceea, am adus în patru luni 86 de artiști. Când am plecat de acolo s-a terminat. În momentul în care am ieșit la pensie, tot ce a clădit Gheorghe Turda au distrus un individ și de o individă.

Ei știu foarte bine cine sunt aceștia, știu și ei la rândul lor .”, a declarat acesta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

gheorghe turda sotie
Chiar și artistul Gheorghe Turda a fost trădat, însă chiar de către persoanele apropiate lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Eu nu mă apuc să judec pe nimeni.” Monica Anghel, declarații despre finala Eurovision

 

Ce părere are Gheorghe Turda despre noua generație de  artiști din muzică populară

În ciuda faptului că artistul este de părere că anumiți artiști au potențial, se pare că aceștia trebuie neapărat să o aibă și o bază artistică, înainte de a avea pretenții ca succesul să vină mai repede decât este cazul.

Citește și: Rică Răducanu, marele absent de la nunta lui Ianis Hagi: „Pe noi, ăștia mai vechi, nu ne mai bagă nimeni în seamă”- kanald.ro

Citește și: Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00- stirilekanald.ro

 “ Unii artiști din generația tânără promit. Dar să nu apeleze la aceste succese imediate și facile. Să nu își dorească să primească imediat aplauze la scenă deschisă, pentru că nu vor reuși niciodată. Nu asta este cheia succesului. Dacă nu au o bază artistică, o școală, o școală a vieții pe scenă, nu vor reuși altfel. Trebuie să aibă un repertoriu ales, o prezență pe scenă, calități vocale și interpretative, atunci mai stăm de vorbă.

Cei care nu le au, nu au cum să reușească vreodată în adevăratul sens al cuvântului .”, a adăugat acesta.

gheorghe turda biografie
Chiar și artistul Gheorghe Turda a fost trădat, însă chiar de către persoanele apropiate lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Medicii mi-au mai dat două luni.” Ștefan Stan a povestit cu durere în suflet despre un moment dificil cu care s-a confruntat. Cum a aflat artistul că tatăl său a decedatCitește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Eu nu mă apuc să judec pe nimeni.” Monica Anghel, declarații despre finala Eurovision

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Ce sumă de bani trebuie să scoată din buzunar festivalierii pentru cazarea la cort

Motivul pentru care actrița Carmen Tănase a ajuns să se îngrașe și ce spune aceasta despre intervențiile estetice făcute la nivelul feței. “Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac pentru că îmi era jenă.”

Viorel Lis și-a dorit foarte mult un copil cu Oana: „S-a pus în genunchi și m-a rugat să facem un copil” Ce s-a întâmplat cu soția lui Viorel atunci când credea că a rămas însărcinată

Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...


Cookies