„Nu ne vedem.” Mihaela Rădulescu, despre Felix Baumgartner. Ce a anunțat vedeta, după 8 ani de relație


Mihaela Rădulescu și Felix Baumgarner pot fi considerați un real model, când vine vorba despre relațiile la distanță. Aceștia trăilesc o poveste de dragoste de nouă ani și iubirea dintre ei este la fel de puternică ca la început, cu toate că sunt la distanță unul de celălalt.


In articol:

În momentele în care sunt împreună, cei doi profită la maxim și își dovedesc iubirea de fiecare dată. Ce a anunțat vedeta, după 8 ani de relație cu Felix Baumgartner.

Citeste si: Cum arată Mihaela Rădulescu în costum de baie. Vedeta a împlinit 53 de ani

Ce a anunțat Mihaela Rădulescu, după 8 ani de relație

Mihaela Rădulescu a declarat faptul că dacă nu ar fi în viața partenerului său, totul ar fi un haos. Ea a spus despre Felix că este foarte zăpăcit, nu știe niciodată care este stânga sau care este dreapta și are nevoie de ea în viața lui.

„Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta.

Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene”, a declarat Mihaela pentru Viva.

Relația celor doi este foarte puternică, iar iubirea dintre ei este sinceră. Pentru că sunt oameni destul de ocupați, relația lor este una la distanță, dar nu este un obstacol pentru ei, deoarece sunt împreună de 8 ani și totul merge ca pe roate.

Ea a spus că cei aproape 8 ani de când trăiesc așa sunt cel mai bun răspuns și se poate și așa, cu reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite. La ei doi funcționează cu avantaje și mici neajunsuri, cele mai multe legate de imposibilitatea de a fi mereu împreună.

,„Cei aproape 8 ani de când trăim așa sunt cel mai bun răspuns. Se poate și așa, cu reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite. La noi funcționează. Cu avantaje și… mici neajunsuri, cele mai multe legate de imposibilitatea de a fi mereu împreună, în același loc. Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui, eu și cu creșterea lui Ayan, dar am găsit mereu căi să venim unul la altul sau să ne vedem pe planetă, unde are Felix show-uri aviatice, speech-uri, evenimente etc. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime ”, a mai completat aceasta pentru sursa menționată mai sus.

Mihaela Rădulescu, despre Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu, despre Felix Baumgartner

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gabriela Prisăcariu, ironii la adresa Mihaelei Rădulescu: „Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco”

Mihaela Rădulescu la începutul relației

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au cunoscut în momentul în care ea i-a luat un interviu sportivului, care s-a îndrăgostit iremediabil. El a invitat-o la cină, însă ea a refuzat.

Vedeta a spus că a iritat-o și că acest gest i s-a părut o golăneală, iar din acest motiv a devenit mai rece.

„M-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât. S-a dus după colega mea și i-a cerut numărul meu, însă ea, m-a întrebat înainte, iar eu nu am fost de acord să i-l dea. Felix a făcut rost din altă parte de el, a întrebat pe altcineva, pretextând că a uitat să îmi spună ceva la un răspuns din interviu și cineva din echipă a căzut în plasă și i l-a dat ”, a declarat la acea vreme Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, despre Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu, despre Felix Baumgartner

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trec printr-o despărțire? Din ce în ce mai multe detalii indică o ruptură

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată Mihaela Rădulescu în costum de baie. Vedeta a împlinit 53 de ani

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„A fost o experiență unică” Mihaela Rădulescu și Felix, vacanță fabuloasă în Franța

Gabriela Prisăcariu, ironii la adresa Mihaelei Rădulescu: „Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Anunț de mare interes pentru români! Noi zi libere, prevăzute în Codul Muncii. Când vor fi acordate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri