„Nu înțelegeți cât de dureros este să vezi zilnic un copil care are nevoie de tine și care nu-și poate deschide aripile pentru a-și face propria lui viață!” Mădălin Ionescu, cu ochii în lacrimi!

„Nu înțelegeți cât de dureros este să vezi zilnic un copil care are nevoie de tine și care nu-și poate deschide aripile pentru a-și face propria lui viață!” Mădălin Ionescu, cu ochii în lacrimi!
„Nu înțelegeți cât de dureros este să vezi zilnic un copil care are nevoie de tine și care nu-și poate deschide aripile pentru a-și face propria lui viață!” Mădălin Ionescu, cu ochii în lacrimi!

Mădălin Ionescu a vorbit despre problemele de sănătate ale lui Filip.

Mădălin Ionescu este tatăl a trei copii: Ștefania și Filip, din prima căsnicie și Petra, fetița sa și a Cristinei Șișcanu.

Din păcate, însă, Filip se confruntă cu o serie de probleme de sănătate din cauza unei forme grave de varicelă pe care a făcut-o în copilărie. Astfel, Filip a ajuns să nu își poată folosi cum trebuie centrii vorbirii și nici nu poate să mănânce cum trebuie, având în permanență nevoie de cineva care să-i pregătească mâncare pasată.

Mădălin Ionescu, cu ochii în lacrimi!
Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

De-a lungul timpului, au existat tot felul de comentarii adresate Cristinei Șișcanu și lui Mădălin Ionescu prin care internauții îi acuzau că fac diferențe între Petra și Filip. Soția lui Mădălin Ionescu a explicat în repetate rânduri care sunt principalele motive pentru care Filip nu vine cu ei în vacanțe și există anumite activități la care tânărul nu poate participa.

In urma cu putin timp, însă, Mădălin Ionescu s-a hotărât să facă un video pe pagina sa de Facebook prin intermediul căruia a expus într-un mod emoționant ceea ce se întâmplă cu băiatul său.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: “Acest virus i-a prăjit, i-a ars anumite circuite neuronale, centrii vorbirii.” Mădălin Ionescu, despre momentul cumplit în care a aflat că fiul lui suferă de o boală rară

Mădălin Ionescu, despre adevăratul motiv pentru care Filip nu merge cu el în vacanțe
Mădălin Ionescu și Filip[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Oameni buni, vine Crăciunul, nu se oprește lumea, nu e examen de Crăciun!” Cristina Șișcanu, mesaj pe rețelele de socializare cu câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă

Mădălin Ionescu, despre adevăratul motiv pentru care Filip nu merge cu el în vacanțe

Mădălin Ionescu, despre adevăratul motiv pentru care Filip nu merge cu el în vacanțe
Mădălin Ionescu și Filip [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

De curând, prezentatorul TV alături de soția și fiica sa cea mică au plecat într-o vacanță în Elveția pentru a sărbători noaptea dintre ani. Filip, în schimb, nu a dorit să participe și a rămas în grija bunicii. Cu ochii în lacrimi, Mădălin Ionescu a vorbit despre problemele cu care se confruntă.

Sunt cu șmecherul ăsta aici, care nu mai vrea să vină în vacanțe cu noi.

Deși ne chinuim să îl luăm în toate aceste vacanțe, într-adevăr, pentru el este foarte dificil cu mâncarea, cu deplasatul, cu aceste tabieturi pe care le are el. Însă îi este foarte bine pentru că a venit la bunica Irina și o să vorbim mereu. Știu că inevitabil, unii dintre voi, fie din neștiință, fie din răutate, veți pune veșnica întrebare: Dar pe Filip de ce nu îl luați? După cum vedeți, Filip nu dorește să meargă în vacanță.
Asta se întâmplă de fiecare dată. Cea mai mare concesie pe care o face este vara sau în sezonul cald când merge să se bălăcească. Știe că în Turcia și Grecia are anumite avantaje pe care nu le are într-o astfel de vacanță. Hrana pasată, este horror să te duci la un restaurant și să îi rogi pe francezi sau pe elvețieni să îți dea la mixer niște meniuri care în principiu nu au atât de mult sos.
Nu poți să faci o hrană pasată din ele. Filip are 20 de ani. L-am dus peste tot, a fost în toată Europa. A călătorit foarte mult. A căpătat și un fel de aversiune față de deplasările lungi. De câte ori puneți o astfel de întrebare nu faceți decât să răsuciți cuțitul în rană. O rană care a apărut în momentul în care am constatat că Filip are o serie de probleme. Mi-aș și dorit să fie un copil care să nu aibă aceste vulnerabilități și cred că mulți dintre voi care puneți această întrebare nu înțelegeți cât de profundă este această rană și cât de dureros este să vezi zilnic un copil care are nevoie de tine și care nu-și poate deschide aripile pentru a-și face propria lui viață. Vă rog mult, nu mai puneți această întrebare! Îl luăm acolo unde se poate și îl purtăm în suflet în permanență
.”, a spus Mădălin Ionescu pe Facebook.   Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Din păcate sau din fericire, Matthias va fi fără noi acasă.” Betty Salam și-a petrecut Crăciunul departe de copil! Artista a plecat cu soțul și a lăsat băiatul în grija bunicilor

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies