„Nu era vremea să plece dintre noi.” Maria Cârneci, mărturisiri despre clipele sfâșietoare după moartea soțului ei


Interpreta de muzică populară, Maria Cârneci, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Teo Show” despre momentele devastatoare după moartea regretatului său soț.


In articol:

Maria Cârneci, cântăreață de muzică populară, se mândrește cu o lungă carieră de peste 40 de ani în industria folclorului. Aceasta a făcut declarații în exclusivitate în emisiunea ”Teo Show”, despre clipele dificile după moartea soțului.

Citeste si: Cine este MARIA CÂRNECI. "Nu am avut o copilărie luxoasă. Eu sunt cea mai mică dintre cei cinci fraţi şi am trăit modest, dar foarte curat."

Maria Cârneci, mărturisiri despre clipele sfâșietoare după moartea soțului ei

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Elena Merișoreanu. „Mergeam la club, nu aveam treabă prea multă cu cartea”

Maria Cârneci, clipe dificile după moartea soțului

Maria Cârneci și Romulus Petrescu și-au luat rămas bun, în luna noiembrie a anului 2019. După moartea soțului său, artista nu a reușit nici până acum să-și găsească liniștea, alegând să se retragă din lumina reflectoarelor pentru o vreme. Îndrăgita interpretă de muzică populară și-a spus durerea la emisiunea ”Teo Show”. Artista a declarat că e vorba de o durere cumplită care nu poate trece vreodată, și că nu se simte împăcată nici până în ziua de astăzi cu ideea că a rămas singură, deși familia încearcă din răsputeri să o ajute să se bucure în continuare de viață.

Maria Cârneci își găsește, în schimb, alinare în fiul, nora și nepoatele ei, aceștia oferindu-i putere să meargă mai departe și să își continue viața. Cântăreața a susținut că de foarte multe ori pune capul pe pernă cu ochii înlăcrimați, după moartea persoanelor dragi care au trecut în neființă. Maria Cârneci a vorbit despre moartea soțului ei.  

Citeste si: Maria Cârneci luptă cu boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Manelista

Maria Cârneci, mărturisiri despre clipele sfâșietoare după moartea soțului ei

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Nu mai poți să uiți niciodată”. Maria Cârneci, mărturisiri dureroase la trei ani de la decesul soțului ei

”Cred că acolo unde e, îmi dă putere și speranță. Nu mai e cum a fost și nu o să mai fie niciodată pentru că nici nu era vremea să plece dintre noi. Mă uitam și cum să spun, poți să ai bani, palate și miliarde, dar nu ai nicio putere. Cu ce am putut să-l ajut. Îl priveam când imi spunea ultimele cuvinte. Mi-e dor, caut, vreau să asemăn chipul lui, delicatețea lui cu care vorbea cu cineva.. nu mai e umărul pe care plâng, un sfat pe care să mi-l dea. Era un om în care aveam încredere”, a spus Maria Cârneci, vizibil emoționată. 

Cele mai mari regrete ale Mariei Cârneci

Mai mult decât atât, Maria Cârneci a simțit să se destăinuie cu privire și la marile regrete pe care încă le are, și care o urmăresc zi de zi. Aceasta a susținut că regretă dispariția persoanelor din viața ei, a părinților, a celor doi frați ai ei, a socrilor, și a sufletului său pereche. Totodată, Maria mai are un regret, acela că dacă avea o fată, putea cânta, însă ea îi rămâne recunoscătoare lui Dumnezeu pentru persoanele și lucrurile bune din viața ei.

”Regret și am regretat și o să regret toată viața, dispariția în primul rând a celor mai dragi persoane din viața mea, a părinților, a celor doi frați, a socrilor, a jumătății sufletului meu. Eu când mă întorc de la filmări, tot singură sunt. Plâng pur și simplu, mă descarc, și-mi revin, dar din principiu, chiar dacă viața m-a încercat, Dumnezeu m-a ajutat și nu am vrut să mai încarc și oamenii cu ce simt eu în sufletul meu. (…) Dacă aveam o fată poate cânta. Totuși să nu-l mânui pe Dumnezeu, dacă ar fi sa trag o linie eu am avut noroc, în primul rând am avut noroc de bărbat calumea, de socrii calumea, de familie frumoasă, de copil cuminte.”, a mărturisit artista.

Citeste si: “Dă energie și elasticitate feței.” Elixirul tinereții, preparat de Irina Loghin

Maria Cârneci, mărturisiri despre clipele sfâșietoare după moartea soțului ei

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe

Citește și:

„Eu vreau să fiu sinceră.” Anca Serea și Adrian Sînă, momente de cumpănă. Ce au dezvăluit despre un posibil divorț

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Care este procesul de albire al părului

Accesoriile esențiale încălțămintei tale – Află ce accesorii nu trebuie să îți lipsească dacă vrei să ai încălțămintea perfectă mereu!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Sărbătorile vin cu certuri în cuplu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri