„Nu e o dovadă de egoism să te iubești! Aș vrea să vă transmit să aveți grijă și de voi.” Andreea Marin, mesaj pentru părinți și copii

„Nu e o dovadă de egoism să te iubești! Aș vrea să vă transmit să aveți grijă și de voi.” Andreea Marin, mesaj pentru părinți și copii
„Nu e o dovadă de egoism să te iubești! Aș vrea să vă transmit să aveți grijă și de voi.” Andreea Marin, mesaj pentru părinți și copii

Andreea Marin a ținut să transmită un mesaj mamelor de pretutindelor, taților, dar și copiilor.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și iubite femei din țară, cu o lungă activitate pe micile ecrane, acolo de unde este cunoscută drept „Zâna Surprizelor.” Aceasta s-a afirmat și prin numeroasele campanii în care a fost implicată alături de mame și de familii întregi.

„Avem nevoie de mai multă înțelegere din partea voastră.” Ce mesaj transmite Andreea Marin mamelor și taților

Citește și: „Eu pot să gătesc aproape orice dacă îmi dați ingrediente. Inventez rețeta.” Fiica Andreei Marin, un adevărat maestru în bucătărie! Care este preparatul preferat al Violetei Bănică?

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Cu copilul meu nu sunt prieten. Nu ne tragem de șireturi oricând, oricum.” Andreea Marin, despre egalitatea dintre părinți și copii! Cum își educă vedeta fiica?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andreea Marin a ținut să transmită un mesaj, în cadrul podcastului Celebru și Părinte cu Marius Gheorghiu, tuturor mamelor, dar și taților, în care să le transmită că este normal să se iubească și că asta nu dă dovadă de egoism, iar viața în doi ar fi mult mai ușoară dacă ar exista o implicare din partea amândurora. 

„Aș vrea să vă spun vouă, mamelor, căci știu, mereu simțiți nevoia să vă dăruiți celor din jurul nostru, părinți, copii, soți, colegi, oameni față de care simțiți o responsabilitate foarte mare, aș vrea

să vă transmit să aveți grijă și de voi, să vă iubiți și pe voi. Nu e o dovadă de egoism să te iubești. Apoi aș vrea să le spun taților că, odată cu aducerea pe lume a unui copil, prioritățile noastre nu se schimbă, vrem în continuare să trăim într-un cuplu fericit, vrem în continuare să ne fie bine, dar avem nevoie de mai multă înțelegere din partea voastră, a partenerilor noștri, pentru că nu ne e ușor.
Și pentru că vouă, da, chiar credem, vă este puțin mai ușor decât nouă, iar atunci, dacă facem echipă, o să ne fie bine.”,
a transmis Andreea Marin.

„Toate cele bune tot de la cei înțelepți din familie se învață.” Andreea Marin, mesaj pentru copii

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Andreea Marin   a ținut să transmită câteva cuvinte și pentru copii, chiar dacă uneori aceștia cred că părinții sunt demodați și că nu îi înțeleg de fiecare dată. „Zâna Surprizelor” a ținut să transmită că părinții sunt cei cărora le pasă cu adevărat de ei, indiferent de situație. 

„Vreau să le spun și copiilor că, deși au credința aceasta că suntem generații diferite, că noi, părinții, față de ei, suntem demodați.

Toate cele bune tot de la cei înțelepți din familie se învață, așa că aveți încredere în singurii oameni cărora le pasă până la capăt de voi.”, a mai spus Andreea Marin.Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Nu aș arunca la gunoi un concept, cel al căsătoriei! Îmi doresc să mai am un copil.” Andreea Marin, despre cele 3 dorințe importante din viața ei

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reprezentanţii supermarketului reacţionează după gestul Sânzianei Negru: "Am aflat cu tristeţe. Vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea"

Ce spune Cristina Șișcanu despre persoanele care trăiesc pentru validarea celor din jur. „Gura lumii nu mai contează absolut deloc.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies