“Nu e ca și cum n-o mai primesc în casă!”. Vlad Gherman a fost surprins când a aflat că Oana Moșneagu nu se mai întoarce acasă


Se pare că Oana Moșneagu a decis să nu se mai întoarcă acasă. Care să fi fost oare motivul?


In articol:

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu îndrăgit de publicul larg, chiar dacă este un cuplu abia format de ceva vreme. Cu toate acestea, relația celor doi evoluează frumos, iar recent s-au și mutat împreună.

Astfel, persoanele care-i urmăresc au reacționat imediat când l-au auzit pe Vlad Gherman afirmând că partenera sa nu se mai întoarce acasă.

vlad gherman si oana mosneagu relatie

Vlad Gherman a fost surprins când a aflat că Oana Moșneagu nu se mai întoarce acasă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Cum te-am luat și ce ai ajuns?” Ce i-a transmis Oana Moșneagu iubitului său

 

Care este motivul pentru care Vlad Gherman a rămas singur acasă

Se pare că în timp ce actorul Vlad Gherman participa la o filmare, partenera sa, Oana Moșneagu era și ea la un spectacol, însă tocmai la Câmpulung.

Deși aceasta trebuia să se întoarcă acasă în ziua spectacolului, Oana Moșneagu și-a anunțat partenerul că acest lucru nu se va mai întâmpla.

Deși fanii celor doi au crezut că este vorba despre un alt motiv, se pare că aceasta s-a hotărât să facă o oprire la părinții săi, pentru a-i vizita. Vlad Gherman a fost cel care a povestit “pățania” chiar pe contul său de Instagram.

vlad gherman declaratii

Vlad Gherman a fost surprins când a aflat că Oana Moșneagu nu se mai întoarce acasă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Nu am pe nimeni.” Vlad Gherman a rămas de unul singur, după plecarea Oanei Moșneagu

Oana a plecat, are spectacol la Câmpulung și diseară se întorcea, dar s-a hotărât să se ducă la părinții ei, la care nu a mai fost de ceva timp... și m-am bucurat enorm și m-am bucurat, foarte tare m-am bucurat... mai ales că a lăsat casa... wow, wow, e super ordine!

Abia aștept să urc acum în apartament și să găsesc ordine, așa cum a promis. O să găsesc lună... cred că mai ușor mă mut pe lună, dar nu pot decât să privesc partea bună... dar, nu e nicio parte bună!

Evident că am glumit. Nu e ca și cum n-o mai primesc în casă sau schimb iala sau nu-i mai dau cheia. De data asta nu mai glumesc, chiar m-am bucurat că s-a dus. Evident că aș fi preferat să aflu cu o zi înainte, nu să-mi spună: știi ce? Nu mai vin acasă! ”, a povestit  Vlad Gherman.

vlad gherman instagram

Vlad Gherman a fost surprins când a aflat că Oana Moșneagu nu se mai întoarce acasă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Eu voi fi cu ochii în patru.” Vlad Gherman a făcut public un mesaj pe care Oana Moșneagu l-a primit, în timp ce era plecată. Ce a declarat actorul


Abonează-te pe

Citește și:

,,Cum te-am luat și ce ai ajuns?” Ce i-a transmis Oana Moșneagu iubitului său

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“Nu am pe nimeni.” Vlad Gherman a rămas de unul singur, după plecarea Oanei Moșneagu

,,Eu voi fi cu ochii în patru.” Vlad Gherman a făcut public un mesaj pe care Oana Moșneagu l-a primit, în timp ce era plecată. Ce a declarat actorul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Suntem frumoși, tineri.” Cătălin Botezatu și Loredana Groza, sărut în public
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri