,,Nu cred în diete.” Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme

,,Nu cred în diete.” Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme
,,Nu cred în diete.” Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme

Maurice Munteanu este unul dintre jurații emisiunii ,,Bravo, ai stil!”. Acesta a slăbit 23 de kilograme și a spus care este alimentul pe care nu l-a mai mâncat deloc, după ce a reușit să dea jos atât de mult. Fashion editorul este schimbat din cap până în picioare.

Maurice Munteanu, în vârstă de 43 de ani, a reușit să slăbească 23 de kilograme, fără să țină o dietă. Juratul de la Bravo ai stil! Celebrities a avut un stil de viață sănătos și echilibrat, iar datorită acestuia a reușit să scape de kilogramele în plus cu care se lupta.

Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme
Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Exclusiv! Cine a fost tatăl lui Maurice Munteanu și ce meserie a avut părintele fashion editorului

Cum a slăbit Maurice Munteanu

Maurice Munteanu a început prin a elimina mâncatul haotic. El a spus că a avut fluctuații cu greutatea pe o perioadă limitată de timp, deoarece pe perioadă mânca foarte haotic, dar aceasta este greutatea pe care a avut-o din întotdeauna.

,,Am avut fluctuații cu greutatea pe o perioadă limitată de timp, pe o perioadă când mâncam haotic, dar asta este greutatea pe care am avut-o întotdeauna.

Eu nu am o dietă, nu cred în diete. Mănânci foarte puțin și faci mișcare, nu există minune, e o chestie stupidă”, a declarat Maurice Munteanu pentru kanald.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Maurice Munteanu a declarat că nu mai mănâncă deloc cașcaval pane și nu o sa o mai facă niciodată.

El este de părere că italienii au ajuns atât de sus cu gastronomia, deoarece fac performanță cu chestii foarte simple.

„Nu o să-l mai mănânc niciodată. De asta italienii au ajuns atât de sus cu gastronomia pentru că au demonstrat că faci performanță cu chestiile cele mai simple”, a mai spus el pentru aceeași sursă.


Maurice Munteanu
neagă operația de micșorare a stomacului

Fashion editorul a menționat că nu și-a făcut operație de micșorare a stomacului, după ce a slăbit 23 de kilograme. El a postat pe pagina lui de Instagram un mesaj, unde a spus că unele gospodine trimit mesaje de hate cu speranța că vor fi mai slabe.

Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă de viață proprie, rup Instagram-ul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și

urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg. (…) Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block”, a scris Maurice Munteanu pe Instagram., anul trecut.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme
Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este MAURICE MUNTEANU. „Copilăria mea a fost destul de atipică, în sensul în care am crescut în comunism."

Citeste si: Maurice Munteanu, dezvăluiri fără perdea despre modul în care a fost înșelat în dragoste: „Am prins pe propriul corp niște chestii!”



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Maurice Munteanu, dezvăluiri fără perdea despre modul în care a fost înșelat în dragoste: „Am prins pe propriul corp niște chestii!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies