„Nu cred că e regulă să iubești pe oricine.” Ce a declarat Lora despre posibilitatea de a înfia un copil


Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de foarte mult timp, dar nici până în momentul actual nu au ajuns în stadiul în care să își jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, iar acest lucru s-a întâmplat, deoarece de fiecare dată când și-au plănuit nunta, ceva le-a dat planurile peste cap.


In articol:

Cei doi nu au decis nici până în prezent să își mărească familia, deoarece amândoi și-au dorit să realizeze totul pe plan profesional, ca mai apoi să își poată dedica tot timpul copilului.

Citește și: „M-am și apucat.” Lucian Viziru, despre job-ul care i-ar putea aduce 1 milion de euro

Lora, despre adopția unui copil

Artista este mereu activă în mediul online și ține tot timpul legătura cu cei care o susțin. Aceștia au fost foarte interesați de părerea cântăreței cu privire la posibilitatea de a adopta un copil.

Ea a fost întrebată dacă s-ar vedea în postura de mamă adoptivă și dacă ar putea iubi un copil pe care nu l-a adus ea pe lume.

Artista a răspuns din suflet și consideră că nu există reguli, deoarece inima este mereu cu un pas în fața rațiunii și oricine poate avea sentimente puternice pentru cei de lângă, chiar dacă au sau nu o legătură de sânge.

„Eu cred că dacă poți să iubești un bărbat foarte mult, cu toate că nu l-ai născut tu, dar e soțul tău, iubitul tău. Dacă poți să-ți iubești prietenii foarte mult, cred că poți să iubești foarte mult un copil care nu este născut de tine.

Nu cred că asta e regula ca tu să iubești pe oricine”, a spus Lora, pe InstaStory.

 Ce a declarat Lora despre posibilitatea de a înfia un copil

Ce a declarat Lora despre posibilitatea de a înfia un copil

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Amarah. „Efectiv realizezi că nu te susține nimeni!”

Lora și Ionuț Ghenu, nuntă discretă

Artista a vorbit, în urmă cu mai mult timp, că nu își dorește să își facă publică viața personală, ceea ce se va întâmpla și cu nunta, în momentul în care va avea loc.

„Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă. Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta", a declarat Lora.

 Ce a declarat Lora despre posibilitatea de a înfia un copil

Ce a declarat Lora despre posibilitatea de a înfia un copil

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Am fost primită cu brațele deschise.” Ștefania de la Casa Iubirii, declarații despre cum se înțelege cu familia iubitului ei

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mario Simen. “Mama nu mai era dimineață acasă.”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

„M-am și apucat.” Lucian Viziru, despre job-ul care i-ar putea aduce 1 milion de euro

”Sunt mândră de tot ce trăiesc acum!” Andreea Antonescu, detalii despre locul și data nașterii, pentru cel de-al doilea copil

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum faci tunsoarea potrivită în funcție de forma feței
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri