„Nu cere multe lucruri, e un copil echilibrat”. Cum o educă Andreea Bănică pe Sofia, fetița ei

Cum o educă Andreea Bănică pe Sofia, fetița ei

Cum o educă Andreea Bănică pe Sofia, fetița ei

Artista știe foarte bine să își educe fetița și îi oferă libertatea de care are nevoie. Sofia are, se pare, cardul său personal, alimentat de fiecare dată când are nevoie de către părinți. Ce sume îi virează Andreea Bănică?

Andreea Bănică se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Vedeta și partenerul său de viață, Lucian Mirea, au împreună doi copii. La 13 ani, Sofia, fetița lor, are propriul card pe care îl folosește când are nevoie, părinții find cei care îi alimentează contul. Atunci când rămâne fără bani, îi sună și imediat aceștia îi fac transfer.

Citeste si: „Mă rog la o minune!” Prin ce suferință trece Andreea Bănică

Cum o educă Andreea Bănică pe Sofia, fetița ei
Cum o educă Andreea Bănică pe Sofia, fetița ei[Sursa foto: Instagram]

Fiica Andreei Bănică are propriul card

Solista a mărturisit, recent, faptul că fetița sa nu este deloc cheltuitoare, iar din acest punct de vedere seamănă, se pare, cu tatăl ei, Lucian Mirea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Da, Sofia are un card, pe care i l-am făcut.

Noi știm foarte bine ce bani are pe el, când are nevoie cere, ne sună, vreau și eu bani. Nu este o fetiță cheltuitoare, nu cere multe lucruri, chiar e un copil echilibrat deocamdată. Este cardul ei, are acces tot timpul, ea știe foarte bine cum își cheltuiește banii, i-am spus să aibă grijă, să știe ceea ce cheltuiește, să vadă ce, pe cât, cum, să nu cheltuiască așa, pentru că banii nu cad din cer, banii se muncesc.

Nu are o sumă lunar, pentru că nu este un copil cheltuitor, are nevoie de bani pentru școală, să-și ia mâncare la școală, cartelă de metrou, merge la o onomastică, dar tot eu îi iau cadouri, este cumpătată, are grijă de bani”, a declarat, pentru viva.ro, Andreea Bănică.

Citeste si: Andreea Bănică, momente cumplite în vacanță! Vedeta și-a pierdut fiul: „Am țipat, am intrat într-o panică totală”

Cum o educă Andreea Bănică pe Sofia, fetița ei
Cum o educă Andreea Bănică pe Sofia, fetița ei[Sursa foto: Instagram]

Andreea Bănică: „M-a tras tot timpul de mânecă”

Vedeta a recunoscut, pentru sursa menționată anterior, faptul că partenerul său de viață este mult mai cumpătat decât ea atunci când vine vorba de cheltuială. De-a lungul timpului, bărbatul a fost cel care „a tras-o de mânecă” pe solistă, spunându-i să strângă banii pe care îi are și să nu îi dea pe lucruri neimportante.

„Îl moștenește pe Lucian, dintre noi doi el a fost tot timpul cel cumpătat, eu am fost cheltuitoare. Ce bani strângeam, i-aș fi cheltuit, noroc cu el care m-a tras tot timpul de mânecă și mi-a spus ușor,ușor că trebuie să strângi și am devenit așa și eu pe parcurs. Am strâns să am de unde să cheltui acum”, a mai spus artista pentru aceeași sursă.



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Andreea Bănică, din nou gravidă? Ce a povestit artista: "Nu mai suport parfumurile, mirosurile..."

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies