„Nu aveam nimic la mine.” Ce probleme a întâmpinat Cristina Șișcanu în vacanță


Cristina Șișcanu este foarte apreciată de cei de acasă și îi place să își țină fanii la curent cu multe dintre evenimentele din viața ei.


In articol:

În urmă cu puțin timp, Cristina Șișcanu și familia sa au ajuns acasă, după ce au avut parte de o vacanță în Italia. Cu toate acestea, vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme în această perioadă, după cum le-a spus celor de acasă.

Citește și: “Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă.” Mădălin Ionescu, mesaj agresiv pentru internauți după ce i s-a făcut observație soției sale în mediul online

Ce problemele a întâmpinat Cristina Șișcanu în vacanță

Cristina Șișcanu ține constant legătură cu fanii săi, iar în urmă cu puțin timp le-a împărtășit faptul că a întâmpinat probleme în vacanță, deoarece are anumite problemele cu tenul care îi cauzează neplăceri.

Vedeta le-a povestit tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că înainte de a se întoarce în România a fost nevoită să viziteze o farmacie, deoarece acneea este problema cu care s-a confruntat în vacanța din Italia.

Citește și: ,,Eu mă bucur foarte mult.” Cristina Șișcanu, despre un nou membru în familie. Ce a mărturisit vedeta

Ce probleme a întâmpinat Cristina Șișcanu în vacanță

Ce probleme a întâmpinat Cristina Șișcanu în vacanță

[Sursa foto: Instagram]

Ce a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare

Cristina Șișcanu a povestit că a început să i se umfle fruntea și că i-a ieșit un coș foarte dureros, dar nu avea ce să facă deoarece nu avea nimic la ea.

„Să vă zic ce mi s-a întâmplat în vacanță. Efectiv, la un moment dat, a început să mi se umfle fruntea aici ca un cucui, zici că am dat cu capul de ceva și mi se umfla. Nu, era un coș, un coș dureros și din acela mare. Urât rău de tot. Ce să fac, nu aveam nimic la mine”, a povestit Cristina Șișcanu, pe Instagram.

Cristina Șișcanu le-a mai spus internauților că, înainte de a pleca în Italia, problemele cu tenul au început să dispară, dar cât timp a fost în vacanță, lucrurile au devenit mai grave.

 Cu toate că în vacanță a reușit să ascundă imperfecțiunile, Cristina Șișcanu le-a arătat fanilor că a rămas cu un semn.

„Eu înainte să plec în vacanță tot aveam probleme cu tenul, începeau să-mi apară tot felul de prostioare pe față. Doamne, ce rău îmi pare că nu am făcut o poză. Era ceva îngrozitor. Era așa de umflat, pe o porțiune atât de mare. S-a întâmplat dintr-odată și a început să crească și nu se mai oprea”, a mai spus vedeta.

Ce probleme a întâmpinat Cristina Șișcanu în vacanță

Ce probleme a întâmpinat Cristina Șișcanu în vacanță

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu-mi vine să cred.” Adda a făcut anunțul pe care toți fanii ei îl așteptau. Ce eveniment va avea loc peste două zile


Abonează-te pe

Citește și:

“Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă.” Mădălin Ionescu, mesaj agresiv pentru internauți după ce i s-a făcut observație soției sale în mediul online

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

“Să nu ne apropiem.” Cristina Șișcanu, motivul pentru care nu mai trăiește momente de tandrețe alături de Mădălin Ionescu

„Nu-mi vine să cred.” Adda a făcut anunțul pe care toți fanii ei îl așteptau. Ce eveniment va avea loc peste două zile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum faci tunsoarea potrivită în funcție de forma feței
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri