,,Nu am vrut să o văd, de groază.” Bianca Brad, despre cum s-a simțit în momentul în care și-a luat bebelușul mort în brațe


Bianca Brad a trecut printr-o reală tragedie, care i-a marcat viața, și anume moartea fetiței sale. Ea a spus cu durere în suflet, care a fost afecțiunea care i-a curmat toată fericirea. Tragedia s-a întâmplat în urmă cu 15 ani.


In articol:

Bianca Brad a trăit prin momente de nedescris, în urmă cu 15 ani, când fiica ei, Emma, s-a stins din viață la naștere, iar actrița a fost nevoită să își țină la piept bebelușul care nu mai avea suflare.

Citeste si: Cine este Daniel Aloman, soțul Ilenei Sterp „Ai plecat prea repede, mult prea repede”

Bianca Brad, despre momentul în care și-a luat fiica fără suflare în brațe

Bianca Brad a devenit mamă pentru a doua oară, dar din păcate, o afecțiune destul de gravă i-a luat fericirea. În urmă cu 15 ani, actrița a fost nevoită să își țină la piept copilul, care s-a stins din viață la naștere.

Aceste momente au marcat-o foarte tare și nu poate uita acea zi.

Ea a declarat că i s-a spus că inima fetiței sale nu mai bate, iar ulterior, a fost pusă într-un salon separat, pe altă aripă, nu cu mămicile însărcinate care urmau să nască sau cele care născuseră deja.

„În Germania, din clipa în care mi s-a spus, cu foarte multă delicatețe, faptul că inima fetiței mele nu mai bate, am fost pusă într-un salon separat, pe altă aripă, nu cu mămicile însărcinate care urmau să nască sau cele care născuseră deja.

Lucru care la noi se întâmpla foarte des, și cred că încă se mai întâmplă în unele spitale, ceea ce este foarte traumatizant pentru o mămică care așteaptă să nască un copil fără viață, sau deja a trecut prin această traumă”, a declarat actrița.

Ea a mai spus că este inimaginabilă durerea și nu înțelege cum de medicii nu se gândesc la impactul pe care îl au asupra mamelor. Din momentul în care a fost dusă acolo, pe tot parcursul zilei, până seara, când a intrat în operația de cezariană, au venit, pe rând, în salon.

,,Este inimaginabilă durerea și nu pot să înțeleg cum nu se gândesc la impactul pe care îl au asupra mamelor. Din clipa în care am fost dusă acolo, pe tot parcursul zilei, până seara, când am intrat în operația de cezariană, au venit, pe rând, în salon unde eram singură, ba asistenta, ba moașa, ba psihologul, ba medicul de gardă, să vadă cum sunt, să vorbească cu mine, să mă liniștească. Mi-au dat un calmant”, a povestit Bianca Brad.

Bianca Brad, despre cum s-a simțiti în momentul în care și-a luat bebelușul mort în brațe

Bianca Brad, despre cum s-a simțiti în momentul în care și-a luat bebelușul mort în brațe

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum o educă Bianca Drăgușanu pe Sofia, fiica ei: „Va trebui să se conformeze situației”

Ce a mai spus Bianca Brad

Bianca Brad a spus că nu a dorit să o vadă pe cea mică, însă medicii din Germania au insistat ca ea să-i spună adio bebelușului mort, aceea fiind unica ocazie pe care o avea.

„Cu foarte mult tact și delicatețe, eram întrebată dacă doresc să îmi văd fetița după ce va fi scoasă. Reacția mea pe moment a fost că nu vreau, de groază că nu voi rezista și nu voi suporta. Ei au înțeles, nu s-au supărat, nu m-au acuzat, nu m-au judecat. Și au revenit, spunând, cu același tact, că este unica ocazie să îmi iau la revedere și, din experiența lor, este mult mai bine decât să rămâi cu sentimentul de regret, că nu ai făcut-o. Voi fi recunoscătoare toată viața că au avut răbdare cu mine și m-au încurajat să îmi țin fetița în brațe”, a mai spus Bianca Brad.

Actrița a mai declarat că vrea să creadă că acolo unde este, știe că o iubește. Ea a mai menționat că la ecografia făcută în vederea efectuării testului de amniocenteză, s-a observat că fetița avea tetralogia Fallot, o malformație congenitală la inimioară.

„Vreau să cred că, acolo unde este, știe cât o iubesc. Ca si la prima sarcina, a fost o surpriza, pentru ca nu a fost planificata. Si a fost o surpriza plăcută pentru ca îmi doream doi copii si, desi eram conștienta ca nu va fi ușor, era chiar bine ca s-a întâmplat sa rămân iar însărcinată, asa de repede…Bucuria a fost si mai mare când am aflat ca e fetita…Era un vis împlinit…credeam eu… spulberat însă in ziua in care am făcut amniocenteza…O zi cumplita…dar nici pe departe atât de cumplita ca ziua in care am aflat ca fetita mea a murit… La ecografia făcută in vederea efectuarii testului de amniocenteza, s-a observat ca fetita avea tetralogia Fallot, o malformatie congenitala la inimioara (diminutivul se potrivește perfect, ținând cont de mărimea inimii la acea vârstă a sarcinii!)”, a mai spus actrița. 

Bianca Brad, despre cum s-a simțiti în momentul în care și-a luat bebelușul mort în brațe

Bianca Brad, despre cum s-a simțiti în momentul în care și-a luat bebelușul mort în brațe

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bianca Drăgușanu, terorizată de un bărbat într-o parcare: „Știe cineva cine este?”


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Brad, o umbră a femeii care a fost odată! Timpul a lăsat urme adânci pe chipul său

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Daniel Aloman, soțul Ilenei Sterp „Ai plecat prea repede, mult prea repede”

Bianca Drăgușanu, terorizată de un bărbat într-o parcare: „Știe cineva cine este?”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri