”Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni!” Cansu Dere, primele declarații după cutremurul din Turcia! Unde s-a aflat protagonista serialului “Infidelul”

”Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni!” Cansu Dere, primele declarații după cutremurul din Turcia! Unde s-a aflat protagonista serialului “Infidelul”
”Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni!” Cansu Dere, primele declarații după cutremurul din Turcia! Unde s-a aflat protagonista serialului “Infidelul”

În urmă cu puțin timp, Cansu Dere a revenit cu primele mărturisiri pentru admiratorii acesteia, care s-au îngrijorat nespus de mult din cauza absenței sale, în urma dezastrului din Turcia.

Cansu Dere a devenit cunoscută de o lume întreagă, prin prisma aparițiilor sale în diverse producții de succes precum „Ezel”, „Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii” sau, cel mai recent, serialul „Infidelul”. Talentul actoricesc desăvârșit al actriței a fost remarcat și apreciat atât de conaționalii săi, cât și de români, care urmăresc mereu cu drag fiecare interpretare a acesteia. 

Cansu Dere a reușit să își alarmeze fanii din întreaga lume în urma cutremurului cumplit din Turcia, deoarece actrița nu și-a făcut apariția în spațiul public și nici nu a mai fost activă în mediul online.

Însă, din fericire, o jurnalistă din Turcia a contactat-o pe îndrăgita actriță, moment în care Cansu Dere a simțit să le transmită un mesaj fanilor care au fost îngrijorați pentru starea sa de sănătate, și care și-au ridicat multe semne de întrebare.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Cansu Dere, înainte să urce în avion. Detalii despre protagonista serialului „Infidelul”

Cansu Dere, primele declarații după cutremurul din Turcia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Ce s-a întâmplat cu Cansu Dere?

În cele din urmă, toți fanii actriței au primit vești bune din partea lui Cansu Dere, în urma cutremurului care a avut loc în Turcia. Mai precis, jurnalista pe nume Birsen Altuntaș a făcut anunțul așteptat de o lume întreagă pe propriul blog, acolo unde a publicat mesajul pe care Cansu Dere l-a transmis, menționând și motivul absenței sale încă de luna trecută.  

Astfel, motivul absenței lui Cansu Dere au fost problemele de sănătate care i-au dat bătăi de cap, însă nu de pe urma dezastrului din Turcia. Din păcate, actrița s-a rănit la călcâi în locuința sa, motiv pentru care a trebuit să se recupereze o perioadă. Mai mult decât atât, actrița a mărturisit că nu obișnuiește să folosească platformele de socializare, fiind de părere că Instagram este ca un album în care împărtășește momentele sale de bucurie.

„Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni! Oricum nu sunt un om care folosește mult rețelele sociale! De asemenea, vreau să folosesc Instagram că un album în care împărtășesc momentele mele de bucurie!”, a spus Cansu Dere, potrivit birsenaltuntas.com.

Citește și: „Nu e ea.” Cum au reacționat fanii, după ce au apărut fotografiile cu Cansu Dere în viață

Cansu Dere, primele declarații după cutremurul din Turcia[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

„Nu e ea.” Cum au reacționat fanii, după ce au apărut fotografiile cu Cansu Dere în viață

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies