CITEȘTE: Cine este iubitul cântăreței Nicoleta Nucă | ALEX URSACHE


Află cine este Alex Ursache, logodnicul cântăreței Nicoleta Nucă.


In articol:

Cine este iubitul Nicoletei Nucă

Alex Ursache, logodnicul Nicoletei Nucă, este un celebru toboșar, brunet, cu ochii albaștri, muzica fiind marea sa pasiune.
A colaborat cu nume mari ale industriei muzicale din România, cum ar fi Raluka, Irina Rimes și Ana Baniciu.


Alex Ursache a cunoscut-o pe actuala sa parteneră, cântăreața Nicoleta Nucă, la ziua de naștere a unei prietene comune. Pe atunci, niciunul dintre ei nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să urmeze mai târziu.
Artista mărturisește că se simte alături de Alex ca „acasă", aspect care a făcut-o pe artistă să se îndrăgostească până peste cap.

„Ne-am cunoscut... la ziua de naștere a unei prietene comune și de acolo a pornit toată povestea.

Este o relație frumoasă bazată pe iubire și încredere și alături de el mă simt „acasă”, sentiment extrem de important pentru mine."- a declarat interpreta.

nicoleta nuca s-a logodit

Citeste si:|| UPDATE AZI|| Cine este Nicoleta Nucă. Biografia concurentei de la Bravo ai Stil! Celebrities

Între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere, însă s-au plăcut, treptat au început să se cunoască mai bine și în timp, s-au îndrăgostit iremediabil.


„Nu cred în dragoste la prima vedere și nici el nu crede, într-adevăr, ne-am plăcut, ulterior ne-am cunoscut și abia atunci a intervenit dragostea”, a spus, Nicoleta Nucă.
Alex Ursache pare să fie sufletul pereche al artistei. Nicoleta Nucă trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și spune că abia acum poate sa admită cu adevărat că trăiește ,,prima dragoste", realizând că în relațiile anterioare nu a existat iubire, ci doar atracție sau obișnuință.

Citeste si:|| DESCOPERĂ|| Cine este soțul Larisei Udilă

„Cred că acum... trăiesc prima dragoste. Până acum doar credeam că iubesc. Am stat și am analizat. Cred că în relațiile anterioare a fost atașament, a fost atracție, a fost obișnuință, dar nu a fost iubire. Simt acum ceva ce nu am mai simțit niciodată. Deci, asta este dragostea!”, declara mai demult vedeta.

Nicoleta Nucă a ajuns la concluzia că fiecare relație este de fapt, o lecție de viață. Cântăreața a mărturisit că i se reproșa adesea în relațiile anterioare că ar fi insensibilă.
„Eu cred că fiecare relație este o lecție de viață și fiecare relație este mai bună decât cea anterioară. Cred că cel mai dur reproș pe care l-am primit a fost că sunt insensibilă. Este reproșul pe care l-am primit în toate relațiile de până acum."- a continuat interpreta.

nicoleta nuca iubit

Citeste si:|| DESCOPERĂ|| Cine este TIBI CLENCI, noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

Nicoleta Nucă a dezvăluit că, în viitor, își dorește să adopte 2-3 copii.
„Să am o familie frumoasă, un soț iubitor și înțelegător, câțiva copii dintre care o fetiță a mea și alți 2-3 copii adoptați, pentru că eu cred că a iubi un copil adoptat este o dovadă de iubire supremă. Și îmi doresc mult să întemeiez o organizație umanitară prin care să pot lupta împotriva violenței în familie, să pot susține construcția spitalelor și orfelinatelor și construcția a numeroase adăposturi pentru animale din stradă”.- a declarat cântăreața.

Alex Ursache a cerut-o de nevastă le Nicoleta Nucă pe malul Bosforului

Alex Ursache și Nicoleta Nucă formează un cuplu de o bună bucată de timp, însă cei doi nu vor să grăbească evenimentele din viața lor, considerând că lucrurile trebuie să decurgă natural.
„Deja suntem de ceva timp împreună, dar lucrurile trebuie să se întâmple natural. Nu grăbim evenimentele și nu forțăm. Pentru mine contează intelectul, să fie o persoană cu care pot avea conversații de ore în șir, să-mi fie prieten, pe lângă partener sau iubit. Eu sunt o persoană foarte sinceră, așa m-au educat părinții. Mă gândesc că oamenii trebuie să fie la fel ca mine. Latura fizică să existe, să fie pasiune. Cred că orice femeie vrea să fie zeiță în ochii bărbatului de lângă ea. În momentul în care o femeie este văzută astfel, înflorește și este în stare să mute munții."- a declarat artista într-un interviu.
Recent, după o perioadă lungă de timp în care nu au putut călători din cauza pandemiei, Alex Ursache și Nicoleta Nucă au ajuns în Istanbul, unde a avut loc un eveniment extrem de important în viața lor, logodna.
„A trecut ceva timp de când n-am mai plecat din țară și chiar dacă nu plecăm în vacanță, mă bucur foarte mult că putem călători și că mergem într-unul din orașele mele preferate: Istanbul!”, a postat ea, pe contul de Instagram.

Citeste si: //NOUTATE// Cine este soțul Deliei Matache, Răzvan Munteanu

În urmă cu doar câteva zile, Alex a cerut-o de soție, pe malul Bosforului, într-un peisaj de vis.

nicoleta nuca si alex ursache

„Am spus Da. Te iubesc @alexursache”, a precizat Nicoleta pe Istagram, unde a postat o fotografie cu inelul.
Alex Ursache o iubește enorm pe viitoarea sa soție și o sprijină în toate proiectele pe care aceasta le are în plan, cea mai recentă realizare a cântăreței fiind participarea la show-ul de televiziune ,,Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzat pe Kanal D.
„Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac.
Cred că „Bravo, ai stil! Celebrities” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învața lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult.
Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”, spune Nicoleta Nucă.

Citeste si:|| UPDATE|| Cine este Ruxi (Roxana Erdei). Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

 


Abonează-te pe

Citește și:

ANDA ADAM: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are noua concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

CITEȘTE: Cine este Florentina Raiciu, prepuspusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

CITEȘTE: Cine este și ce vârstă RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu

CV IOANA FILIMON: Cine este și ce profesie are concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

CITEȘTE: Dieta fără carne. Ce este dieta fara carne

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri