Soacra Vlăduței Lupău o ajută foarte mult cu micuțul Iair

Soacra Vlăduței Lupău o ajută foarte mult cu micuțul Iair
Soacra Vlăduței Lupău o ajută foarte mult cu micuțul Iair

Vlăduța Lupău este recunoscătoare, deoarece soacra ei o ajută în creșterea micuțului Iair. Iată ce a spus artista despre mama soțului ei, după ce a decis să se mute la ei acasă.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar de-a lungul timpului a reușit să își creeze o comunitate foarte mare de persoane care îi sunt alături la fiecare pas. Ea este în culmea fericirii de când micuțul Iair a apărut pe lume, dar cu toate acestea, creșterea lui este destul de complicată, având în vedere că ea este o artistă foarte căutată.

Citește și: „Mi-am făcut o promisiune.” Ce decizie a luat iubita lui Culiță Sterp la începutul anului

Soacra Vlăduței Lupău o ajută foarte mult cu micuțul Iair

Venirea pe lume a micuțului Iair a fost un motiv de bucurie pentru toată familia, iar în momentul actual, artista recunoaște că, uneori, părinții ei, dar și ai soțului său, ar vrea să îl fure pe micuț de la ei.

Artista nu a avut pauză prea mult timp, după ce a născut, ci s-a întors cât de rapid posibil să cânte pentru cei ce o apreciază. Din acest motiv, ea a avut nevoie de un om care să poată sta cu fiul ei, iar soacra ei a fost un adevărat ajutor în această situație.

„Bunicii uneori o iau razna și eu spun de multe ori că vor să mi-l fure și mama și tata și părinții lui Adi, dar nu, este copilul nostru.

Într-adevăr, avem mare noroc cu ei că sunt alături de noi și cred că oricine are un copil mic și pe lângă și carieră are nevoie de ajutor, iar cu părinții e cel mai bine”, a mărturisit Vlăduța Lupău, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cântăreața a spus că părinții ei nu locuiesc aproape, iar din acest motiv nu este atât de ușor să vină la ei, dar are mult noroc cu soacra ei, care s-a mutat acasă la

ei și are grijă de minunăția familiei.

„Da, soacra e rezidentă (n. red. la ei acasă). Părinții mei stau la distanță și vin, dar mai rar. Ea stă în permanență cu noi, 24/24. Noi o mai amenințăm cu vacanța, dar încă nu i-am dat-o. Și-a lăsat viața ei pe planul doi pentru nepot și după aceea pentru noi”, a mai spus artista.

Citește și: „Mi-am făcut o promisiune.” Ce decizie a luat iubita lui Culiță Sterp la începutul anului

Soacra Vlăduței Lupău o ajută foarte mult cu micuțul Iair.
Soacra Vlăduței Lupău o ajută foarte mult cu micuțul Iair.[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cum a reușit Vlăduța Lupău să scape de kilogramele acumulate în sarcină

Artista este una dintre mămicile care au reușit să dea foarte repede jos kilogramele în plus din perioada sarcinii. Ea a spus că a eliminat 8 kilogram e din 12, chiar din primele zile.

„Într-adevăr, mă mândresc cu faptul că nu am rămas cu multe kilograme în plus, dar pot să spun că am și avut noroc, cred, cu genetica. Am pus 12 kilograme în sarcină, iar primele 8 le-am dat jos în primele zile, până am ajuns acasă.

Nu sunt nevoită, și n-am fost niciodată, să țin dietă și regim, pentru că mereu am fost slabă și nici nu exagerez cu mâncarea. Adică cred că apuc să mănânc de două ori pe zi, iar în zilele în care cânt depun mult efort și organismul îmi cere doar apă. Deci asta e dieta… Cânt!”, a spus vedeta, conform Viva.

Soacra Vlăduței Lupău o ajută foarte mult cu micuțul Iair.
Soacra Vlăduței Lupău o ajută foarte mult cu micuțul Iair.[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu este vorba de înșelat.” Ioana Chișiu și iubitul său s-au despărțit. În ce relații au rămas aceștia



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

“Se pune preț mult și pe aspect.” Sorinel Copilul de Aur, transformare totală după ce a dat jos aproape 40 de kilograme

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

„Ne vedem la următorul.” Vlăduța Lupău, pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu artista

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies