Noi încercări pentru Inci și Han

Noi încercări pentru Inci și Han
Noi încercări pentru Inci și Han

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Safiye intră în panică atunci când tatăl său dă vestea că Han și Inci s-au căsătorit. Obsesia tinerei că Han își va părăsi familia, dacă se căsătorește, o acaparează pe încercată fată și toată frustrarea acumulată din suferințele trecutului se revarsă asupra surorii sale, Gulben.

Han va trebui să se confrunte cu tatăl lui Inci care a venit în fața sa pentru a-l avertiza că va da în vileag faptul că cei doi s-au căsătorit, dacă tânărul nu va accepta o “înțelegere”. Han, care știe că încă nu poate dezvălui fericitul eveniment petrecut în viața sa, va fi nevoit să accepte situația “impusă” de socrul său.

Inci vrea să se întoarcă la vechiul loc de muncă însă impune anumite condiții, iar în toate aceste încercări, alături de frumoasă fată se află prietenă acesteia, Esra.

Când Han află că Inci s-a întors la radio, acolo unde lucrează și Uygar, vrea să ia măsuri pentru a împiedica acest lucru.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Dincolo de greutățile inerente ale vieții, Inci și Han se bucură, atunci când se întâlnesc, de fiecare moment petrecut împreună.

Ce se va întâmpla atunci când Inci află că Han intenționează să cumpere firma la care ea lucrează, numai ca aceasta să nu mai fie în preajma lui Uygar, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D. Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Pembe descoperă secretul soțului său

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

8 ținute pe care să le porți în vacanța din Italia. Articolele vestimentare care vor face să pari din peisaj

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies