“Nikita”, dezvăluiri cutremurătoare vineri, de la ora 22:00, la Kanal D2, la “În oglindă”

“Nikita”, dezvăluiri cutremurătoare vineri, de la ora 22:00, la Kanal D2, la “În oglindă”

“Eu nu am știu ce este copilăria, până nu mi-am făcut-o eu singură!”

“Nikita”, așa cum este cunoscută publicului român, este invitata unei noi ediții “În oglindă”, vineri, de la ora 22:00  la Kanal D2.

Mihaela Nicoleta Ispas atrăgea atenția publicului din România în urmă cu 20 de ani și încă mai trezește interesul românilor și acum, după 16 ani de când a plecat în Spania.

În ediția de vineri a emisiunii “În oglindă”, o vom redescoperi pe cea care s-a autointitulat “Nikita”, vom afla cum i-a fost viața, dar și cine este femeia matură care ni se înfățișează astăzi.

Când România a <descoperit-o> pe “Nikita”, nimeni nu știa că în spatele acestei imagini, pe care și-a creat-o în ochii tuturor, se ascunde o copilărie de coșmar, o existență plină de încercări.

Nu pot explica în cuvinte, absolut niciodată, viața pe care am avut-o!”,  mărturisește Nikita vizibil emoționată.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Semnele care prevesteau că este ceva în neregulă cu Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

Ajunsă la anii maturității, invitata lui Mihai Ghiță ne dezvăluie lecția pe care nu o va uita niciodată în viață, după teribilele momente trăite în copilărie și nu numai.

Oferi respect, primești respect! Având onoare, ai caracter și ești definit ca o om! Și să nu uiți niciodată de unde ai plecat! ”, mai spune “Nikita”.

Nevoită de foarte multe ori să o ia de la capăt, “Nikita” de astăzi se arată publicului, la “În oglindă”, altfel decât o cunoaștem până acum.

Ce a marcat-o cel mai mult pe aceasta, încă din anii copilăriei, ne spune chiar ea.

“Dacă ar fi să îmi aduc aminte, aș plânge și nu m-aș mai opri! (…) M-am <trezit> un copil amarât, chinuit, dat deoparte de cealaltă familie; și, întotdeauna, o slugă! (…) Într-o continuă mișcare, trebuia să spăl, să fac mâncare, ca un om matur, eu fiind atunci la vârsta de 6-7 ani, cum este fetița mea Vanessa, care are 8 ani acum.

(…) Cea mai mare fericire a mea (în copilărie – n.r.) a fost când mi-am cumpărat cartea de citire din clasa a III-a, cea cu roșu, de pe vremurile noastre. Eu n-am știut niciodată, până la vârstă de 10 ani, ce înseamnă <ziua mea>, până când mi-au spus vecinii și mi-au adus un cadou. (…) Durere, chin, suferință… ce pot să spun? Mai oribil decât atâta nu se poate spune!”, rememorează, extrem de emoționată, “Nikita”.

Citește și: Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Mihaela Nicoleta Ispas a avut o viață grea, două familii, iar despre aceste momente dramatice din viața ei face dezvăluiri cutremurătoare.

“Nu există pentru mine prima familie, din moment ce m-au chinuit, schingiuit și aruncat pe străzi … până mi-am luat viața în piept, și devenind Nikita, dată fiind viață dur[ și fiind o fată singură în lume. Despre prima familie nu mai vreau să pomenesc niciodată. Prima mea familie o reprezintă prietenii, cunoștințele (…) Eram slugă în propria casă, până am terminat școala 171, din București, clasa a VIII-a, am avut parte de chin și bătaie încontinuu și a trebuit să plec. (…) <Mam a > pentru mine înseamnă femeile care au fost lângă mine și m-au ajutat, la greu. Important în ziua de astăzi este cine te crește, nu cine te-a născut, abandonat și schingiuit! (…) Cu toate grijile unei persoane mature eu eram încărcată! (…) Eu n-am știut ce este aia copilărie până nu mi-am făcut-o eu singură!”,  sunt parte din dezvăluirile făcute, printre lacrimi, de “Nikita”.

Nu ratați, vineri de la ora 22:00, o ediție turburatoare a emisiunii “În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D2.  Citește și:

Ender se căsătorește din nou?

„A fost o perioadă frumoasă. E foarte greu să apreciezi.” Cove, mărturisiri neașteptate despre relația cu Oana Zăvoranu! Cei doi au fost împreună în urmă cu mult timp

ego.ro Ce să presari în tigaie pentru ca ouăle să nu se mai lipească atunci când le prăjești. Trucul genial

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies