Nicușor Dan, declarație extrem de acidă la adresa Gabrielei Firea, după câștigarea alegerilor: „Mi se pare comic că...”


Nicușor Dan a decis să discute despre acuzațiile de fraudă lansate de Gabriela Firea și a realizat, în acest sens, o declarație extrem de acidă la adresa fostului primar al Capitalei.


In articol:

Daniel Nicușor Dan, câștigătorul alegerilor pentru Primăria Capitalei, a fost prezent la ședința Biroului Permanent Național al PNL, acolo unde a discutat despre acuzațiile extrem de grave primite din partea Gabrielei Firea, dar și a altor politicieni, cu privire la fraudarea voturilor.

„Mi se pare comic ca tocmai PSD să acuze fraude, în condiţiile în care aţi văzut cu toţii ce s-a întâmplat.

Ieşind din chestiunea asta cu buletine, cu saci de vot, am văzut explicit cum pe publicitate electorală, după ce Biroul Electoral Municipal a spus că Primăria nu mai are voie să continue cu acele sporturi pentru realizările Primăriei Capitalei, totuşi a continuat, deci e absurd să vorbeşti de fraudă când eşti Gabriela Firea.”, a declarat noul Primal al Bucureștiului, Nicușor Dan.

Nicusor Dan
Daniel Nicusor Dan, declarație acidă la asresa fostului primar al Capitalei, Gabriela Firea.[Sursa foto: Facebook Daniel Nicusor Dan]

Nicușor Dan îi dă replica Gabrielei Firea

„Este clar că au fost nereguli, și pentru mine au fost 3 secții în care am avut zero voturi și voturle pe care presupun că le-am

avut eu au fost trecute către alți candidați. E clar că au fost nereguli și că ele trebuie investigate. Însă pentru ceea ce înseamnă primar general diferența cred că este așa de mare, că nu se pune problema.”, a mai adăugat Nicușor Dan.

De altfel, Daniel Nicușor Dan, ales în urmă cu doar câteva zile Primarul Capitalei, a fost rugat să comenteze acuzațiile Gabrielei Firea. Fostul Primal General al Capitalei este de părere că contracanditatul său a condus o campanie electorală incorectă pentru ea, motiv pentru care Nicușor Dan a și câștigat alegerile.

„Ha ha ha. A fost o campanie absolut murdară la adresa mea. Vă duc aminte că acum câteva zile, mai multe televiziuni, ca să încheiem subiectul ăsta, titrau că eu sunt în interiorul DNA-ului și tot felul de știri false, deci haideți să nu mai vorbim de campanii murdare.”, a declarat Nicușor Dan, legat de acuzațiile care i-au fost aduse.


Abonează-te pe

Citește și:

Nicușor Dan este pus pe fapte! Concedieri în masă la Primăria Capitalei: „Îmi păstrez promisiunea: îi voi concedia!”

O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România

Ce avere are Gabriela Firea? Primarul Capitalei are o mulțime de bani în bijuterii și terenuri

Gabriela Firea, anunț tranșant despre redeschiderea sălilor de spectacol: „La teatru ”virusul e…mai cu talent”

Gabriela Firea, apel către Ministerul Sănătății! Ce spune despre pacienții asimptomatici: „Nu ar fi rău...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Musty de la Survivor despre accidentarea lui Jador „E la fel ca la Lucian...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri