Niculina Stoican răspunde acuzațiilor făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian: „Nu ne-am certat niciodată”


Cântăreață s-a implicat în ceremonia organizată în memoria lui Petrică Mîțu Stoian și a răspuns acuzațiilor făcute de impresarul acestuia!


In articol:

Petrică Mîțu Stoian a făcut parte din Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” timp de 14 ani, dar ar fi plecat ulterior, după cum susține chiar impresarul artistului, Doru Gusman. Acesta vine cu acuzații grave la adresa Niculinei Stoican despre care spune că ar fi fost principalul motiv pentru care cântărețul de muzică populară a părăsit Ansamblul, asta după ce ea a devenit manager.

Citeste si: Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Fiul ei, Mihai, trăiește momente cumplite: „Mă rog la Dumnezeu să fie mama bine...”

Niculina Stoican răspunde acuzațiilor făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian

Niculina Stoican răspunde acuzațiilor făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Niculina Stoican răspunde acuzațiilor făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian

Doru Gusman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, susține că artistul ar fi plecat din Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”  din cauza Niculinei Stoican, care a devenit ulterior manager.

Mai mult decât atât, acesta o acuză pe cântăreață că ar fi avut un comportament aparte în fața solistului, drept pentru care Stoian nu a mai suportat și a ales să plece definitiv din instituție. 

Ulterior, cântăreața Niculina Stoican a ținut să ofere câteva răspunsuri prin care neagă acuzațiile făcute de Doru Gusman și mărturisește faptul că în toți acești ani nu s-a certat niciodată cu Petrică Mîțu Stoian.

Citeste si: Trupul neînsuflețit al artistului Petrică Mîțu Stoian a fost depus la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”

Regretatul artist este condus pe ultimul drum

Regretatul artist este condus pe ultimul drum

[Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu am avut nicio ceartă cu Petre, nu ne-am certat niciodată, nu s-a întâmplat absolut nimic. Declarațiile altor persoane nu mă privesc, și le asumă, fac ce consideră de cuviință. Eu nu sunt certată cu nimeni, ca drept dovadă dumnealui a fost aseară, când Petre a fost aici la Ansamblu Folcloric Maria Tănase, a venit, a stat cât a considerat de cuviință dumnealui împreună cu familia.

Au plecat, au venit, au rămas cei care au rămas, deci de unde discuțiile astea pe care le spune dumnealui?! Ce pot să comentez eu? Ce face, pentru mine nu are relevanță. Nu am cum să comentez.

Eu sunt manager de instituție. Eu nu pot să comentez hotărârile pe care le iau cu terțe persoane decât în cadrul instituției sau cu superiorii mei. Am luat legătura cu familia, însemnând sora lui, și am întrebat dacă este de acord să fie măcar o zi depus Petre la sediul instituției. I-am dat timp de gândire, s-au gândit, s-au sfătuit în familie și mi-a spus da, este de acord. De aici, eu am făcut demersurile necesare ca să-l aduc în instituție. Restul, de unde să știu eu de unde sunt nemulțumirile astea", a declarat Niculina Stoican în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Pe data de 10 noiembrie, regretatul artist este condus pe ultimul drum, iar Niculina Stoican s-a aflat și ea printre apropiați, rude și fani, ba chiar a fost foarte implicată în organizarea ceremoniei. Mai mult decât atât, aceasta a fost văzută în timp ce dădea indicații mașinii care transporta coroanele, dar și persoanelor care veneau cu flori. Trupul neînsuflețit al artistului de muzică populară va fi înmormântat la Cimitirul Ungureni din Craiova, județul Dolj.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Niculina Stoican, în lacrimi după moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian: „A avut probleme și a fost la un tratament...”

Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință 😔

Beatrice Mahler vorbește despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Există o complicație post-Covid despre care se vorbeşte foarte puţin”

Petrică Mîțu Stoian suferea de cancer înainte de infecția cu Covid! Doar membrii familiei știau despre acest lucru

Ce se intampla in corpul tau cand mananci prune uscate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce este frappe-ul. Învățați să preparați frappe-uri, care păstrează gustul cafelei, dar în același timp vă și răcoresc
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri