Nicoleta și Sorin, momente tandre în Camera Roșie


În ultima perioadă, este evident că Nicoleta și Sorin sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt. În episodul de astăzi, cei doi ajung în Camera Roșie, acolo unde trăiesc momente pline de pasiune.


In articol:

Concurentele din Casa Iubirii sunt martore la eveniment și se bucură pentru ce trăiesc amorezii.

Ce i-a transmis Nicoleta lui Sorin

nicoleta si sorin casa iubirii

Nicoleta și Sorin 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Larisa Udilă și-a botezat fiul. Cine sunt nașii micuțului Milan: „Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindecă orice rană”

Între Nicoleta  și Sorin, pare că dragostea este din ce în ce mai mare. Cei doi au mers în Camera Roșie, unde au avut parte de tandrețe. Îndrăgostiții își arată iubirea printr-un sărut pasional, iar Sorin o ridică pe frumoasa blodină în brațe.

Nicoleta a fost atât de fericită pentru momentul trăit, încât și-a exclamat iubirea. În timp ce se afla în brațele lui Sorin, concurenta de la Casa Iubirii i-a transmis bărbatului: „Când stau așa, am sentimentul că-s acasă”.

În tot acest timp, celelalte fete privesc ce se întâmplă în Camera Roșie și se bucură pentru frumoasa poveste dintre Nicoleta și Sorin.

„Ce drăguț!”, au exclamat concurentele.

Ce spun băieții despre comportamentul fetelor

casa iubirii 2022

Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cine este Giani Kirită. „Este o traumă pe care o am și acum”

Cât Nicoleta și Sorin se aflau în Camera Roșie, a fost momentul perfect ca băieții să discute despre fetele din emisiune. Aceștia au spus despre Emmanuel că pare să vrea să fie chemat în Camera Roșie, însă el neagă toată această situație. Bărbatul nu este mulțumit de ceea ce se discută și pare să fie dezamăgit.

Nicoleta și Sorin, probleme în dragoste

Nicoleta și Sorin formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din Casa Iubirii. Au demonstrat de-a lungul timpului că sunt îndrăgostiți până peste cap, unul de celălalt. În trecut, cei doi și-au spus „Te iubesc!”, în timp ce se aflau în Camera Roșie, aspect care a demonstrat că dragostea dintre ei este mare. Cu toate acestea, cei doi concurenți s-au confruntat și cu probleme, trecând prin perioade tensionate. În urmă cu câteva săptămâni, Sorin a complimentat-o pe Bianca. Comportamentul bărbatului a înfuriat-o pe Nicoleta, care a devenit geloasă și a izbucnit în plâns.

„Vorbesc foarte serios. Chiar de prima dată când te-am văzut așa de aproape, ești foarte frumoasă. Ai niște trăsături extraordinare. Parcă și așa fizic ești...", i-a spus Sorin, Biancăi.

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Nu este corect” Cu ce se confruntă cei cu pensii mai mici de 1500 de lei

Mesaje de la mulți ani: Fă aniversarea cuiva mai frumoasă cu un mesaj sincer!

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Uniforma școlară devine obligatorie în România?: „Condițiile diferă foarte mult”

„Boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata!” Rică Răducanu are probleme de sănătate. Fostul sportiv a fost operat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Este bine sau nu să îi cunoști amanta? „Pentru un bărbat este o sancțiune”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri