Nicoleta Luciu si-a facut 50 de injectii in fata ca sa-si reintinereasca tenul. Medicul ne-a explicat procedura


Nicoleta Luciu face orice ca sa arate bine si sa se mentina tanara. Vedeta si-a facut recent niste injectii in fata.

 

Nicoleta Luciu a mers la cabinetul medicului chirurg estetician Calin Dobos pentru a-si face un tratament la fata, mezoterapie. Bruneta si-a injectat in fata, fara anestezie, acid hialuronic imbogatit cu vitamine.
“Am fost la domnul Calin Dobos si mi-am facut un tratament la fata. Este vorba despre un tratament de reintinerire a tenului. Mi-a bagat vreo 50 de injectii in fata, fara anestezie, si fiecare injectare dureaza undeva la 10 secunde. Deci, imi venea sa ma urc pe pereti. Incercam pe cat posibil sa nu fac ca toate alea, dar imi venea sa ma arunc pe geam efectiv. Nu mai puteam de durere. 24 de ore am avut fata umflata. Dar dupa doua zile s-a schimbat complet pielea, tenul arata fantastic. Zici ca am ten de 20 de ani. Ma uit in oglinda si nu-mi vine sa cred cum arata fata. Singura metoda de rehidratare a tenului si reimprospatare sunt injectiile astea in profunzime. Nicio crema nu ajunge pana in ultimul strat de piele ca sa aiba acest rezultat de ten frumos si proaspat. Tratamentul se face timp de trei luni, in fiecare luna cate o injectare”, ne-a declarat Nicoleta Luciu acum cateva zile, imediat dupa injectare.
Medicul Calin Dobos ne-a explicat cum trebuie facuta mezoterapia, dar si cat de benefica este. “Se injecteaza in piele, in toata fata, acid hialuronic imbogatit cu vitamine. Cremele nu patrund in profunzime in piele. Aceste injectii in derm atrag apa (ca sarea) si o mentin pana se resoarbe acidul hialuronic. Acesta este motivul pentru care trebuie repetate sedintele - acidul hialuronic se resoarbe. Se fac, mai exact, timp de trei luni cate o sedinta in fiecare luna. A patra sedinta se va face dupa o pauza de trei luni, iar a cincea la 6 luni. Dupa aceea, injectarile se fac din sase in sase luni”, ne-a explicat medicul chirurg estetician Calin Dobos.

Nicoleta Luciu a mers la cabinetul medicului chirurg estetician Calin Dobos pentru a-si face un tratament la fata, mezoterapie. Bruneta si-a injectat in fata, fara anestezie, acid hialuronic imbogatit cu vitamine.

“Am fost la domnul Calin Dobos si mi-am facut un tratament la fata. Este vorba despre un tratament de reintinerire a tenului. Mi-a bagat vreo 50 de injectii in fata, fara anestezie, si fiecare injectare dureaza undeva la 10 secunde. Deci, imi venea sa ma urc pe pereti. Incercam pe cat posibil sa nu fac ca toate alea, dar imi venea sa ma arunc pe geam efectiv. Nu mai puteam de durere. 24 de ore am avut fata umflata. Dar dupa doua zile s-a schimbat complet pielea, tenul arata fantastic. Zici ca am ten de 20 de ani. Ma uit in oglinda si nu-mi vine sa cred cum arata fata. Singura metoda de rehidratare a tenului si reimprospatare sunt injectiile astea in profunzime. Nicio crema nu ajunge pana in ultimul strat de piele ca sa aiba acest rezultat de ten frumos si proaspat. Tratamentul se face timp de trei luni, in fiecare luna cate o injectare”, ne-a declarat Nicoleta Luciu acum cateva zile, imediat dupa injectare.  Medicul Calin Dobos ne-a explicat cum trebuie facuta mezoterapia, dar si cat de benefica este.

“Se injecteaza in piele, in toata fata, acid hialuronic imbogatit cu vitamine. Cremele nu patrund in profunzime in piele. Aceste injectii in derm atrag apa (ca sarea) si o mentin pana se resoarbe acidul hialuronic. Acesta este motivul pentru care trebuie repetate sedintele - acidul hialuronic se resoarbe. Se fac, mai exact, timp de trei luni cate o sedinta in fiecare luna. A patra sedinta se va face dupa o pauza de trei luni, iar a cincea la 6 luni. Dupa aceea, injectarile se fac din sase in sase luni”, ne-a explicat medicul chirurg estetician Calin Dobos.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ella de la Puterea dragostei, adevărul dureros despre părinții săi! De ce nu i-a vizitat în ultimele săptămâni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri