Nicoleta Luciu, fara pic de machiaj pe fata! Vezi unde a fost surprinsa vedeta – Video Exclusiv!


Nicoleta Luciu a venit, in secret, la Bucuresti, impreuna cu cei patru copii ai ei, Zsolt Jr si tripletii Kim, Karoly si Kevin.

 

Vedeta a profitat de mini-vacanta celor mici, asa ca a dat o fuga la Bucuresti pentru cateva zile. Nici bine nu a ajuns ca s-a dus direct la salonul de infrumusetare ca sa-si aranjeze parul.
Nicoleta s-a lasat pe mana hairstylistului ei, Cosmin Boboc, pentru a-i rasfata parul. Paparazzii au surprins imagini inedite cu ea, chiar la salon, in timp ce hairstylistul ii usca pletele. De remarcat este faptul ca bruneta nu avea pic de machiaj pe fata. Atunci cand nu are evenimente, emisiuni sau petreceri, Luciu isi protejeaza tenul si nu foloseste make-up. Mai mult, cand e acasa, nu ezita sa-si faca, cel putin de doua ori pe saptamana, masti naturale pentru fata.
##VIDEO53064##

Vedeta a profitat de mini-vacanta celor mici, asa ca a dat o fuga la Bucuresti pentru cateva zile. Nici bine nu a ajuns ca s-a dus direct la salonul de infrumusetare ca sa-si aranjeze parul.Nicoleta s-a lasat pe mana hairstylistului ei, Cosmin Boboc, pentru a-i rasfata parul. Paparazzii au surprins imagini inedite cu ea, chiar la salon, in timp ce hairstylistul ii usca pletele. De remarcat este faptul ca bruneta nu avea pic de machiaj pe fata. Atunci cand nu are evenimente, emisiuni sau petreceri, Luciu isi protejeaza tenul si nu foloseste make-up. Mai mult, cand e acasa, nu ezita sa-si faca, cel putin de doua ori pe saptamana, masti naturale pentru fata. 

##VIDEO53068##


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ale de la Puterea Dragostei este în doliu! "Te iubesc"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri