Nicoleta Guță a leșinat pe scenă! A fost dusă cu ambulanța la spital


Fiica lui Nicolae Guță, momente dramatice pe scenă.


In articol:

Nicoleta Guță s-a confruntat ani întregi cu kilogramele în plus, până când a decis să facă o mare schimbare în viața sa. În urmă cu câțiva ani, fiica lui Nicolae Guță a decis să își facă o operație de micșorare a stomacului, iar de atunci se poate lăuda cu o siluetă de fotomodel.

Însă acest lucru a venit și cu neplăceri și pentru că nu a ascultat indicațiile medicului, Nicoleta Guță a ajuns de pe scenă, direct la spital. Vedeta a fost luată cu ambulanța direct de pe scenă.

Nicoleta Guță a dezvăluit că, din cauza faptului că a cântat două ore fără întrerupere, i s-a făcut rău. Întâmplarea a avut loc la scurt timp după intervenție, când ar fi trebuit să aibă mai multă grijă de ea.

Citeste si: Liviu Guță a divorțat, după 13 ani de relație: „Nu pot spune...”

Citeste si: Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță, rămasă fără un dinte! A vrut să țină totul ascuns, dar s-a văzut: „Unde îţi este dintele stâng?"

„Am mâncat puţin dintr-un ou fiert şi câteva înghiţituri de apă. Făceam perfuzii şi apoi mă simţeam bine. Medicul mi-a spus că pot să-mi reiau activitatea, dar să iau pauze la 20 de minute. Eu la o lună am mers şi am cântat live două ore fără să mă opresc. La un moment dat am simţit că ameţesc. I-am spus băiatului din formaţie că cred că leşin. Am căzut, pac, m-a luat SMURD-ul din nuntă. Am avut o întâmplare foarte neplăcută", a spus Nicoleta Guţă în cadrul unui interviu.

Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță, rămasă fără un dinte! A vrut să țină totul ascuns, dar s-a văzut: „Unde îţi este dintele stâng?"

Beyonce de România a trecut de-a lungul timpului prin perioade mai plăcute sau mai puțin bune. De fiecare dată, blondina a încercat să treacă peste probleme și să nu arate cât de mult o afectează.

De exemplu, după despărțirea de Nicolae Guță, Beyonce de România a apărut la un moment dat fără un dinte. Detaliul s-a observat într-un scurt video publicat de artistă în 2017, în ciuda eforturilor ei de a nu se da de gol. Prietenii virtuali au întrebat-o ce a pășit, dar ea a evitat să răspundă.
"Beyonce, ce s-a întâmplat cu zâmbetul tău?”, „Unde îţi este dintele stâng?", i-au scris internauții.

Câteva zile mai târziu, Beyonce de România a afișat un zâmbet perfect, semn că a făcut o vizită la medicul dentist.


Citește și:

Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță, rămasă fără un dinte! A vrut să țină totul ascuns, dar s-a văzut: „Unde îţi este dintele stâng?"

Raluca de la Puterea dragostei, despre despărțirea Siminei de Alex Zănoagă: „Gata...”

Andreea de la Puterea dragostei, apariție șocantă într-un videoclip de-al lui Nicolae Guță!

Nume interzise la botez, de Biserică! De ce nu ai voie să le pui copiilor aceste prenume?

Adriana și Alexandra de la Puterea dragostei și-au pierdut tatăl în fața lor

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Chiara Ferragni este însărcinată pentru a doua oară

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri