Nicoleta Dragne a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ruxi, cea cu care se înțelegea cel mai bine, a rămas șocată: „Nu știu să descriu ce simt”

Nicoleta Dragne a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Dragne a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”

Nicoleta Dragne a fost eliminată din competiția de modă de la Kanal D! Iată reacțiile colegelor ei

În gala „Bravo, ai stil! Celebrities” de sâmbătă seară au fost propuse, spre eliminare, trei concurente. Surprizele pentru telespectatori au continuat într-o notă total neașteptată, după ce Viviana Sposub a împins-o în cursa spre eliminare pe cea care se presupunea că îi este tovarășă, și anume Raluca Dumitru. După ea s-au numărat Mellina și Nicoleta Dragne.

Atmosfera tensionată din platou a determinat-o pe Mellina să spună câteva cuvinte: „Păcat că plec cu freza asta acasă!", în timp ce Nicoleta nu a schițat nicio emoție.

Citeste si: Nicoleta Dragne, moment demn de Oscar la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Jurații abia și-au stăpânit lacrimile

Nicoleta Dragne a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”

Raluca Dumitru a fost prima care s-a salvat de la eliminare, aceasta având un procent de 6,6%, astfel că și-a îndemnat susținătorii să o voteze în continuare. Mellina și Nicoleta Dragne au fost ultimele două rămase în cursa spre eliminare, iar cea care a părăsit platoul cu un procent de 4, 4% a fost Nicoleta Dragne.

„Știam, de aia sunt calmă. De aceea nu am nicio emoție. Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar știu cum funcționează lucrurile și stiu că nu ține de mine. Nu ține numai de tine și când nu mai deții tu controlul și nu ții frâiele, îți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine. 

Mă bucur că v-am cunoscut pe toți", a spus Nicoleta Dragne.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mellina: „Eu sunt șocată, sincer! Mă așteptam eu să ies! Nu aveam nicio treaba!"

Citeste si: Alex Mățan și-a cerut iubita în căsătorie pe o plajă din Seychelles! Imaginile spectaculoase din vacanța celor doi

Nicoleta Dragne a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Dragne a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ruxi, reacție neașteptată la vestea că Nicoleta Dragne a părăsit competiția

Ruxi Opulenta și Nicoleta Dragne au fost foarte apropiate în timpul emisiunii de la Kanal D, iar vestea că aceasta nu se va mai întoarce în platou i-a lăsat influenceriței un gust amar. 

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Citeste si: Maurice Munteanu a slăbit peste 20 de kilograme! Care este secretul juratului de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Nicoleta Dragne a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Dragne a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Ăsta a fost șocul zilei, nici nu știu să descriu ce simt. Simt o groază de lucruri, șocată, panicată, dezamăgită. Nu mă așteptam să plece ea, era o concurentă și cu prezență și cu inteligență, avea tot, aboslut tot pachetul de care avea nevoie această emisiune și poate am rămas singură de tot și de aia zic că poate sunt speriată.

Nu mai am tovarășe cu care să schimb o glumă că de tovarășe nu mai zic. Acum, nu știu, pare-se că toate suntem singure acum, nu mai există nicio alianță, fiecare e pe cont propriu, nu știu...”, a fost reacția pe care a avut-o Ruxi Opulenta.Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu s-a răzgândit în privința profesiei! Pentru ce se pregătește acum Irina: „La ei învățământul e diferit”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reprezentanţii supermarketului reacţionează după gestul Sânzianei Negru: "Am aflat cu tristeţe. Vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea"

Bogdan Mocanu și Jador, motivul real pentru care nu mai sunt apropiați: „ Nu am nevoie de oameni ca el lângă mine”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies