Nicolae Furdui Iancu, dezvăluiri neașteptate despre perioada de adolescență a copiilor săi: „Eu le spuneam să meargă la discotecă.”

Nicolae Furdui Iancu, dezvăluiri neașteptate despre perioada de adolescență a copiilor săi: „Eu le spuneam să meargă la discotecă.”
Nicolae Furdui Iancu, dezvăluiri neașteptate despre perioada de adolescență a copiilor săi: „Eu le spuneam să meargă la discotecă.”

Interpretul de muzică populară s-a bucurat de doi copii cuminți.

Nicolae Furdui Iancu, în vârstă de 68 de ani, se poate declara un bărbat împlinit. Artistul se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și personal. Din punct de vedere profesional, Nicolae Furdui Iancu a reușit de-a lungul timpului să câștige simpatia publicului prin intermediul talentului său muzical și al felului său de a fi. Atunci când vine vorba de viața personală, interpretul de muzică populară este un tată și un bunic extrem de mândru.

Tudor Furdui Iancu și Maria Furdui Iancu sunt cei doi copii ai artistului, care îi aduc mereu zâmbetul pe buze.

Invitat în cadrul podcastului „Cu ai mei”, moderat de Iuliana Tudor, interpretul de muzică populară a vorbit despre cum s-a descurcat cu cei doi copii ai săi în perioada adolescenței.

Nicolae Furdui Iancu, despre perioada adolescenței la copiii săi

Citește și: Motivul pentru care Nicolae Furdui Iancu nu se confesează prietenilor săi și nu își spune niciodată problemele sufletești. „Descărcarea sufletească e spovedania la preot.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nicolae Furdui Iancu, dezvăluiri neașteptate despre perioada de adolescență a copiilor săi
Nicolae Furdui Iancu, alături de soție și copii [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nicolae Furdui Iancu, despre cum a fost născut într-o casă de la munte. De ce l-a născut mama lui acasă? „Se mergea călare, se mergea cu carul cu boi.”

Potrivit spuselor sale, interpretul de muzică populară nu a avut deloc probleme cu cei doi copii ai săi, care au fost cuminți chiar și în perioada adolescenței. Mai mult decât atât, Nicolae Furdui Iancu a povestit că însuși el insista ca aceștia să se ducă la discotecă, însă ei nu voiau să frecventeze astfel de locuri.

Ne spunem lucrurile, ne spuneam și înainte.

Mai bine așa, să știm despre ce este vorba. Și când se întâmpla ceva, să spunem unul altuia. Chiar dacă e o greșeală, se poate repara, o rezolvăm cumva. Nu au fost probleme mari la noi. Eu nu am avut probleme mari cu copiii în perioada aceea de transformare, de la copilărie la pubertate, adolescență. Nu am avut probleme mari cu ei din punctul ăsta de vedere. Știu că pe amândoi îi trimiteam și eu le spuneam să meargă la discotecă.
Chiar Tudor îmi spunea că nu merge pentru că acolo se fumează și el nu poate să stea în fum. El nu voia să meargă. Nu puteam să-l oblig
.”, a povestit interpretul de muzică populară.

Nicolae Furdui Iancu, dezvăluiri neașteptate despre perioada de adolescență a copiilor săi
Nicolae Furdui Iancu și fiul său, Tudor  [Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Alin Oprea, dezvăluiri emoționante despre mama sa! Ce și-a dorit femeia de la fiul său: „Niciodată nu a avut intenția să-mi reteze aripile, ci doar să mă aducă cu picioarele pe pământ.”

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Sfatul zilei din 23 mai 2024. O zodie își face bagajele să plece în vacanță

Primul jetpack testat în România: Salvamontiștii din Alba au redus timpul de intervenție de la 90 de minute la 2 minute

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies