Nicolae Furdui Iancu, dezvăluiri neașteptate despre perioada de adolescență a copiilor săi!„Eu le spuneam să meargă la discotecă.”

Nicolae Furdui Iancu, dezvăluiri neașteptate despre perioada de adolescență a copiilor săi!„Eu le spuneam să meargă la discotecă.”
Nicolae Furdui Iancu, dezvăluiri neașteptate despre perioada de adolescență a copiilor săi!„Eu le spuneam să meargă la discotecă.”

Interpretul de muzică populară s-a bucurat de doi copii cuminți.

Nicolae Furdui Iancu, în vârstă de 68 de ani, se poate declara un bărbat împlinit. Artistul se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și personal. Din punct de vedere profesional, Nicolae Furdui Iancu a reușit de-a lungul timpului să câștige simpatia publicului prin intermediul talentului său muzical și al felului său de a fi. Atunci când vine vorba de viața personală, interpretul de muzică populară este un tată și un bunic extrem de mândru.

Tudor Furdui Iancu și Maria Furdui Iancu sunt cei doi copii ai artistului, care îi aduc mereu zâmbetul pe buze.

Invitat în cadrul podcastului „Cu ai mei”, moderat de Iuliana Tudor, interpretul de muzică populară a vorbit despre cum s-a descurcat cu cei doi copii ai săi în perioada adolescenței.

Nicolae Furdui Iancu, despre perioada adolescenței la copiii săi

Citește și: Motivul pentru care Nicolae Furdui Iancu nu se confesează prietenilor săi și nu își spune niciodată problemele sufletești. „Descărcarea sufletească e spovedania la preot.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nicolae Furdui Iancu, dezvăluiri neașteptate despre perioada de adolescență a copiilor săi
Nicolae Furdui Iancu, alături de soție și copii [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nicolae Furdui Iancu, despre cum a fost născut într-o casă de la munte. De ce l-a născut mama lui acasă? „Se mergea călare, se mergea cu carul cu boi.”

Potrivit spuselor sale, interpretul de muzică populară nu a avut deloc probleme cu cei doi copii ai săi, care au fost cuminți chiar și în perioada adolescenței. Mai mult decât atât, Nicolae Furdui Iancu a povestit că însuși el insista ca aceștia să se ducă la discotecă, însă ei nu voiau să frecventeze astfel de locuri.

Ne spunem lucrurile, ne spuneam și înainte.

Mai bine așa, să știm despre ce este vorba. Și când se întâmpla ceva, să spunem unul altuia. Chiar dacă e o greșeală, se poate repara, o rezolvăm cumva. Nu au fost probleme mari la noi. Eu nu am avut probleme mari cu copiii în perioada aceea de transformare, de la copilărie la pubertate, adolescență. Nu am avut probleme mari cu ei din punctul ăsta de vedere. Știu că pe amândoi îi trimiteam și eu le spuneam să meargă la discotecă.
Chiar Tudor îmi spunea că nu merge pentru că acolo se fumează și el nu poate să stea în fum. El nu voia să meargă. Nu puteam să-l oblig
.”, a povestit interpretul de muzică populară.

Nicolae Furdui Iancu, dezvăluiri neașteptate despre perioada de adolescență a copiilor săi
Nicolae Furdui Iancu și fiul său, Tudor  [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Alin Oprea, dezvăluiri emoționante despre mama sa! Ce și-a dorit femeia de la fiul său? „Niciodată nu a avut intenția să-mi reteze aripile, ci doar să mă aducă cu picioarele pe pământ.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies