Nicola, despre cele mai dureroase momente din viața ei. „În momentul în care tu îți pierzi speranța ca om, înseamnă că ți-ai pierdut credința.”

Nicola, despre cele mai dureroase momente din viața ei. „În momentul în care tu îți pierzi speranța ca om, înseamnă că ți-ai pierdut credința.”
Nicola, despre cele mai dureroase momente din viața ei. „În momentul în care tu îți pierzi speranța ca om, înseamnă că ți-ai pierdut credința.”

Nicola a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei, peste care a trecut cu speranță și credință.

Nicola, una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste din țară, a vorbit, în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene, despre cât de importantă este speranță în viața unui om, iar fără credință nu poți să realizezi anumite lucruri. Aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut, atunci când nu și-a pierdut niciun moment credința că va putea trece peste tot cu bine.

Pierderea mamei sale a fost unul din momentele cumplite pentru artistă, iar un alt moment de cumpănă prin care a trecut a fost chiar atunci când l-a născut pe al treilea copil, care era să moară la 5 minute după ce a venit pe lume.  „În momentul în care tu îți pierzi speranța ca om, înseamnă că ți-ai pierdut credința. Am avut momentul acela când a decedat mama, a fost foarte greu.
Am avut momentul în care s-a întâmplat ceva cu al 3-lea copil al meu de era să moară. Și totuși Dumnezeu l-a salvat. Nu vreți să știți prin ce momente am trecut atunci, ce stări am avut. Să ți se spună că la 5 minute după ce l-ai născut, s-a învinețit și era să moară. Noroc că l-au văzut imediat și l-au băgat la incubator.”
, a povestit Nicola.

Ce face artista în momentele în care este lovită de tristețe

Citește și: Aurelian Temișan, dezvăluiri despre decesul părinților săi. Artistul și-a pierdut ambii părinți la 11 luni distanță: „S-a întâmplat dimineața și seara eu jucam o comedie. Nu ar putea înțelege.”

Nicola
Nicola[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Mioara Velicu îi simte mai mult ca niciodată lipsa soțului! Artista a vorbit despre momentul în care bărbatul s-a intoxicat cu monoxid: „Avea speranță de viață. L-am iubit extraordinar de mult.”

Nicola a povestit, acum ceva timp, în cadrul unui alt interviu, despre cum reușește să depășească momentele triste din viața ei și ce anume o ajută să meargă mai departe. 

„Fiecare om are şi momente în care îl loveşte tristeţea. Eu când sunt tristă, dau drumul la youtube şi ascult mai mulţi DJ preferaţi. Eram altăseară, mă simţeam foarte obosită, l-am băgat pe Armin Van Buuren şi mi-am revenit rapid. Toţi avem momente când radiem de fericire sau avem momente mai puţin bune, în care suntem căzuţi, dărâmaţi. Dacă te cunoşti foarte bine, ştii ce să faci cu tine”,
a povestit Nicola acum ceva timp.

Nicola
Nicola[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Mioara Velicu îi simte mai mult ca niciodată lipsa soțului! Artista a vorbit despre momentul în care bărbatul s-a intoxicat cu monoxid: „Avea speranță de viață. L-am iubit extraordinar de mult.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies