“Nevasta mea câteodată mă ceartă.” Care sunt cele două mari regrete ale lui Mugur Mihăescu

“Nevasta mea câteodată mă ceartă.” Care sunt cele două mari regrete ale lui Mugur Mihăescu
“Nevasta mea câteodată mă ceartă.” Care sunt cele două mari regrete ale lui Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu a făcut o serie de declarații despre lucrurile pe care nu le mai poate schimba în ziua de astăzi. Iată ce a mărturisit actorul!

Mugur Mihăescu se numără printre cei îndrăgiți și cunoscuți actori de la noi din țară. Vedeta a ajuns rapid în sufletele oamenilor, datorită carismei și umorului desăvârșit de-a lungul carierei lui actoricești. Recent, actorul a discutat despre cele mai mari regrete cu care este nevoit să trăiască. Deși Mugur Mihăescu a reușit să își clădească o familie frumoasă, având o fiică realizată pe plan profesional în Marea Britanie, actorul a mărturisit că și-ar dori ca aceasta să se întoarcă în țară si să lucreze aici, pentru a fi mai aproape de el.

Care sunt cele mai mari regrete ale lui Mugur Mihăescu

În urmă cu puțin timp, Mugur Mihăescu a vorbit în cadrul unui podcast despre cele mai profunde regrete ale sale. Astfel, vedeta a dezvăluit că ar fi vrut să mai aibă încă un copil, însă lucrul respectiv nu a fost posibil în acea perioadă, din motive fizice, mai precis, RH-ul nu se mai potrivea.

De asemenea, actorul a precizat că nu a putut petrece mult timp alături de fiica lui când era mică, deoarece avea multe proiecte și a fost nevoit să plece în marea majoritate a timpului.

”Dacă mă întrebi, regretele vieții mele sunt două: 1. Că nu am mai putut să avem încă un copil(...) din cauze fizice pe vremea aia, RH-ul care nu se mai potrivea.

Ăsta este unul dintre cele două regrete ale vieții mele. Al doilea mare regret este că nu am putut să stau mai mult cu ea când era mai mică. Nevasta mea câteodată mă ceartă, că-mi zice Uite, cât timp îți petreci cu alți copii, cu copii mici, și cu fiica ta nu ai avut timp, pentru că a trebuit să stai mereu plecat.”, a spus Mugur Mihăescu, în cadrul unui podcast.

Citește și: Deea și Dinu Maxer au hotărât deja ce vor face în privința copiiilor, după ce au anunțat divorțul în mediul online. Fanii cuplului au rămas șocați

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Care sunt cele două mari regrete ale lui Mugur Mihăescu[Sursa foto: Facebook]

Ce sfaturi are Mugur Mihăescu pentru părinții din ziua de azi

Mugur Mihăescu a ajuns la concluzia că cei mici nu trebuie să fie lăsați niciodată să facă ce vor, ci ar trebui să fie ghidați pentru a învăța pe viitor să aleagă lucrurile bune pentru ei.

„Acum nu mai e lumea la fel, acum lasă copilul să facă ce vrea. Eu le spun de pe acum, nu este o carte, o istorie a parenting-ului, dar nu lăsa copilul să facă ce vrea, niciodată! Ghidează-l până se formează, până la 14 ani.

Când e să-i pui stop, pune-i stop indiferent că plângi sub pătură de nervi”, a spus Mugur Mihăescu la Antena Stars.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citește și: ”Sigur că el a avut această reacție față de doamna Ghinescu, iar ea nu a dorit să-l traumatizeze mai mult decât era deja.” Mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei

Care sunt cele două mari regrete ale lui Mugur Mihăescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

”Lumea fără tine nu-mi place.” Ce a postat Deea Maxer, înainte să dea vestea despărțirii de soțul ei, Dinu Maxer

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies