“Nevasta mea câteodată mă ceartă.” Care sunt cele două mari regrete ale lui Mugur Mihăescu

“Nevasta mea câteodată mă ceartă.” Care sunt cele două mari regrete ale lui Mugur Mihăescu
“Nevasta mea câteodată mă ceartă.” Care sunt cele două mari regrete ale lui Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu a făcut o serie de declarații despre lucrurile pe care nu le mai poate schimba în ziua de astăzi. Iată ce a mărturisit actorul!

Mugur Mihăescu se numără printre cei îndrăgiți și cunoscuți actori de la noi din țară. Vedeta a ajuns rapid în sufletele oamenilor, datorită carismei și umorului desăvârșit de-a lungul carierei lui actoricești. Recent, actorul a discutat despre cele mai mari regrete cu care este nevoit să trăiască. Deși Mugur Mihăescu a reușit să își clădească o familie frumoasă, având o fiică realizată pe plan profesional în Marea Britanie, actorul a mărturisit că și-ar dori ca aceasta să se întoarcă în țară si să lucreze aici, pentru a fi mai aproape de el.

Care sunt cele mai mari regrete ale lui Mugur Mihăescu

În urmă cu puțin timp, Mugur Mihăescu a vorbit în cadrul unui podcast despre cele mai profunde regrete ale sale. Astfel, vedeta a dezvăluit că ar fi vrut să mai aibă încă un copil, însă lucrul respectiv nu a fost posibil în acea perioadă, din motive fizice, mai precis, RH-ul nu se mai potrivea.

De asemenea, actorul a precizat că nu a putut petrece mult timp alături de fiica lui când era mică, deoarece avea multe proiecte și a fost nevoit să plece în marea majoritate a timpului.

”Dacă mă întrebi, regretele vieții mele sunt două: 1. Că nu am mai putut să avem încă un copil(...) din cauze fizice pe vremea aia, RH-ul care nu se mai potrivea.

Ăsta este unul dintre cele două regrete ale vieții mele. Al doilea mare regret este că nu am putut să stau mai mult cu ea când era mai mică. Nevasta mea câteodată mă ceartă, că-mi zice Uite, cât timp îți petreci cu alți copii, cu copii mici, și cu fiica ta nu ai avut timp, pentru că a trebuit să stai mereu plecat.”, a spus Mugur Mihăescu, în cadrul unui podcast.

Citește și: Deea și Dinu Maxer au hotărât deja ce vor face în privința copiiilor, după ce au anunțat divorțul în mediul online. Fanii cuplului au rămas șocați

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Care sunt cele două mari regrete ale lui Mugur Mihăescu[Sursa foto: Facebook]

Ce sfaturi are Mugur Mihăescu pentru părinții din ziua de azi

Mugur Mihăescu a ajuns la concluzia că cei mici nu trebuie să fie lăsați niciodată să facă ce vor, ci ar trebui să fie ghidați pentru a învăța pe viitor să aleagă lucrurile bune pentru ei.

„Acum nu mai e lumea la fel, acum lasă copilul să facă ce vrea. Eu le spun de pe acum, nu este o carte, o istorie a parenting-ului, dar nu lăsa copilul să facă ce vrea, niciodată! Ghidează-l până se formează, până la 14 ani.

Când e să-i pui stop, pune-i stop indiferent că plângi sub pătură de nervi”, a spus Mugur Mihăescu la Antena Stars.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Citește și: ”Sigur că el a avut această reacție față de doamna Ghinescu, iar ea nu a dorit să-l traumatizeze mai mult decât era deja.” Mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei

Care sunt cele două mari regrete ale lui Mugur Mihăescu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

”Lumea fără tine nu-mi place.” Ce a postat Deea Maxer, înainte să dea vestea despărțirii de soțul ei, Dinu Maxer

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Fatih nu îl vrea pe Giray în viața frumoasei Doga

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies