Nelson Mondialu', decizie de ultimă oră după cearta Biancăi și a lui Livian: „Nu mai pot”


Ce i-a transmis Nelson Mondialu' fiului său, după ce a văzut cearta Biancăi și a lui Livian. Ce sfat i-a dat concurentului de la Puterea dragostei.


In articol:

  Nelson Mondialu', a răbufnit, după cearta lui Livian cu Bianca. Omul de afaceri a dezvăluit în cadrul unui vlog ce așteptări are de la fiul său, după ce ieri a făcut-o pe Bianca să plângă.

  Tatăl lui Livian l-a sfătuit să revină în România cât mai repede, pentru a nu strica liniștea familiei. În continuare, omul de afaceri nu este de acord cu relația fiului său cu Bianca și nu concepe ca cei doi să se împace.

  Citeste si: S-a aflat! Care este numele real al lui Jador de la „Puterea Dragostei” și ce studii are solistul

  „Cocotier, cum se ridică restricția, vezi că eu aflu, te-ai suit, ai venit acasă. Nu există avion, ai venit pe jos. Nu mai stai nicio secundă, ți-ai luat bagajul și ai venit acasă. Nu există că tată, stau pentru premiu. Premiu e când e cu zerouri multe, zeci, sute, nu unități.Vii acasă, măi, ai înțeles ce ți-ai spus?

  Nelson Mondialu', decizie de ultimă oră după cearta Biancăi și a lui Livian: „Nu mai pot”
  Nelson Mondialu', decizie de ultimă oră după cearta Biancăi și a lui Livian: „Nu mai pot”

  Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, imagine neașteptată după ce s-a certat cu Livian: „Vă las pe voi să ghiciți”

  Ai buctat-o(ai greșit-o) cu mine rău de tot. Fiți atenți aici, eu i-am zis că o să îți facă manevre, că ești băiatul lui Nelson Mondialu. Eu ți-am zis să nu te iei după ce spune lumea. Eu ți-am zis, nu îți dau nimic din ce ți-am luat, nicio haină, nimic, îi dai drumul în chirie. Să vedem dacă lumea vine la ușa ta, femeile alea bătrâne. Cu mine nu e loc. Ai văzut cum a zis iubita ta către tine? E penibil, nu mai pot. Da, deci. E penibil un bărbat care s-a certat cu toate fetele, cu toți băieții. Te ia cu călduri, dar când îți vezi clipurile pe internet, nu te ia cu frisoane? Știind după o vreme ce ai făcut, nu te ia cu călduri?

  (...)

  I-am zis dă-i liber, că mă faci de rușine. Măi, eu nu sunt fraier. Dacă nu apăreau clipurile cu ea, ea o lua de muiere. Mă ascultați ce vă spun? Așa să mă ajute Dumnezeu. Tata a murit din cauza mea la 47 de ani, pentru câte rele i-am făcut. Mi-a zis că l-am făcut de rușine, m-ai îmbolnăvit”, a dezvăluit Nelson în cadrul vlogului său.

   

   

   


  Abonează-te pe

  Citește și:

  S-a aflat! Care este numele real al lui Jador de la „Puterea Dragostei” și ce studii are solistul

  Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

  Bianca de la Puterea dragostei, imagine neașteptată după ce s-a certat cu Livian: „Vă las pe voi să ghiciți”

  Ella de la Puterea dragostei, mesaj dureros după ce Jador a încheiat relația cu ea: „Nu-mi spune că sunt egoistă”

  Ștefan Stan, tătic pentru prima oară! Artistul este în culmea fericirii

  Clipul zilei pe KFETELE.RO

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Divertisment

  EXCLUSIV! Andra Volos spune adevărul! Este sau nu GRAVIDĂ? Declaraţii incendiare!

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Vedete
  Parteneri