Nelson Mondialu, bătut de Cătălin de la Puterea dragostei? Ce s-a întâmplat între cei doi


Ce a făcut tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, după ce s-a s-au întâlnit cei doi în oraș. Detalii halucinante despre această întâlnire.


In articol:

  La numai câteva săptămâni după ce Nelson Mondialu i-a amenințat pe Cătălin, Turcu și Andy Adetu, un episod halucinant a avut loc în Cluj. 

  Potrivit vloggerului Denis Petcu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei s-a întâlnit cu fostul concurent, Cătălin, iar reacția celor doi a fost una de-a dreptul neașteptată.

  Dacă toată lumea se aștepta la o confruntare fizică între cei doi, Nelson a decis să fugă, iar întreg momentul a fost povestit:

  „Li s-au mai dat jos din grade puțin. Mă refer la Nelson. Vă mai aduceți aminte de episodul, certurile dintre Livian, Turcu și Cătălin? Nelson a trimis din România către Turcia mesaje prin vlogurile lui de amenințări, că îl mută pe Cătălin din România, că îl bate, că îl face în toate felurile, amenințări. Într-un sfârșit, oamenii au ajuns în România. Când ieși din România, te distrugem, te facem, venim după tine, ce nu a zis Nelson.

  Ați văzut voi vreo faptă? Ceva din partea lui Nelson? Că din partea lui vin numai vorbe.

  Nelson Mondialu, bătut de Cătălin de la Puterea dragostei? Ce s-a întâmplat între cei doi
  Nelson Mondialu, bătut de Cătălin de la Puterea dragostei? Ce s-a întâmplat între cei doi

  Citeste si: Andra Volos, prima reacție după ce Bogdan Mocanu s-a văzut cu Bia: „Ești ca un înger”

  Mi-a ajuns mie la ureche și știți că ce îmi aduce mie la ureche aia se întâmplă. Cătălin a ajuns prin Cluj. Nu știu dacă intenționat. Dar mi-a ajuns la urechi că a dat nas în nas cu Nelson, nas în nas și l-a fugărit pe Nelson, Nelson a luat-o la fugă. Nu mai e Nelson smardoi acum? Nu mai este Nelson acum omul rău care face, că mută România, că el e șmecher, că numele lui e cunoscut în România, că ce a făcut el nu a făcut nimeni. Și în primul rând, toată situația.

  Că ia măsuri împotriva lui Cătălin. Căci lui Turcu nu prea i-a zis nimic, dar pe Cătălin l-a sunat, l-a amenințat la telefon.

  Citeste si: De ce s-au despărțit Gabriel și Daiana de la Puterea dragostei! Concurentul a dezvăluit ce s-a întâmplat: „Vă rog din inimă...”

  Ce ai făcut Nelson, am auzit că ai fost mai rău ca Usain Bolt, că ai rupt fuga, ai făcut un minut pe suta de metri.

  Ce s-a întâmplat cu tine? Nu ai avut minute să îl suni pe Norocel, ai rupt fuga? Aveam și eu altă impresie despre tine. Nelson s-a întâlnit cu Cătălin în Cluj, dar, cert este, că Nelson a rupt-o la fugă atunci când l-a văzut. Era cu camera de filmat, iar când l-a văzut, a rupt-o la fugă. Cred că a fost o spaimă pentru el. Cred că l-ar fi bătut rău de tot Cătălin, că l-a întâlnit. Nelson, vezi de ajutorul social pe care îl ei, că în România ești o mascotă, de care oamenii se amuză, când se plictisesc de Vulpița, oamenii se uită la tine. Dacă erai tot ce spui, vorbeai cu el. Nu mai vorbi de șmecherie. Nu mai zic, dacă îl vedeai și pe Turcu, făceai infarct. Dacă negi ce am spus, ia atitudine la ce am spus”, a dezvăluit Denis Petcu


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Andra Volos, prima reacție după ce Bogdan Mocanu s-a văzut cu Bia: „Ești ca un înger”

  SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

  De ce s-au despărțit Gabriel și Daiana de la Puterea dragostei! Concurentul a dezvăluit ce s-a întâmplat: „Vă rog din inimă...”

  Despărțire neașteptată la Puterea dragostei! Și-au spus adio, după câteva luni de relație: „I s-a urât cu binele”

  Ligi de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a petrecut noaptea cu Sergio: „Baftă”

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Vedete

  Cine este Greta Thunberg, adolescenta care a declanșat cel mai mare protest din istorie față de schimbările climatice

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Vedete
  Parteneri