Nelson Mondialu aruncă BOMBA despre bătaia pe care au încasat-o Jador și Mario Fresh. Ella, implicată în scandalul momentului? „Știa tot. Ea a sunat și i-a zis să îl maltrateze pe Jador”


Nelson Mondialu intervine în scandalul momentului. Informații bombă despre bătaia pe care au încasat-o Jador și Mario Fresh în Mamaia.


In articol:

Scandalul în care au fost implicați duminică Jador și Mario Fresh într-un club din Mamaia a ajuns la urechile lui Nelson Mondialu, care susține că știe exact cum s-a întâmplat totul. Mai mult decât atât, Nelson susține că are filmarea care arată exact ce s-a întâmplat și că o va arăta la momentul potrivit.

Nelson Mondialu intervine în scandalul momentului

Dar bomba abia acum vine. Ardeleanul spune că Ella de la Puterea dragostei ar fi implicată în bătaia pe care a încasat-o Jador și că bărbatul care l-ar fi lovit pe manelist   este nimeni altul decât iubitul Ellei. Să fie oare adevărat ceea ce susține Nelson Mondialu?

Nelson Mondialu aruncă BOMBA despre bătaia pe care au încasat-o Jador și Mario Fresh. Ella, implicată în scandalul momentului? „Știa tot. Ea a sunat și i-a zis să îl maltrateze pe Jador”
jador

„Deci auziți aici. E greu fraților. Manevra e de la Velea. Eu v-am zis. Cu Abi e greu să îți faci de lucru. Ăla e mafiot. La pușcărie cu voi, zdrențe. La pușcărie cu voi. Cine să se bage bă, că au fugit ăștia de numa. Eu știu tot, tot, că am prieteni care au filmat tot. Imediat vă dau filmare să vedeți. Jador, ajutor că mor.

Lino Goldon a fugit. Ella știa tot. 

Citeste si: Prințul Mihai Dimitrie Sturdza va fi condus pe ultimul drum la Iași, așa cum i-a fost dorința

Citeste si: Ovidiu Danci a fost bătut crunt de polițiști! „Eram sechestrat in toaleta sectiei, unul dadea in mine, doi radeau"

Citeste si: Dezvăluiri! De ce ar fi luat bătaie Jador și Mario Fresh, de fapt, după ce au plecat din clubul din Mamaia! Totul a pornit de la o femeie: „Bă, Jador, cine te crezi?”

Așa zic ei, dar ei erau mai mulți și nu cum zice că de la fete că vrem și noi niște poze. Nu de acolo. Când vreodată la niște fete frumoase le zici plecați că nu am timp? Altceva a fost. Nu că ar fi ei băieți răi, dar de la un păhărel s-au luat. Lino Golden a luat-o pe una și a plecat cu ea la hotel. Maxilar, contuzii, răni. De unde știu eu? Eu știu. Voi nu meritați să vă dau știrea. 

Nelson Mondialu aruncă BOMBA despre bătaia pe care au încasat-o Jador și Mario Fresh. Ella, implicată în scandalul momentului? „Știa tot. Ea a sunat și i-a zis să îl maltrateze pe Jador”
jador

Ella a dat tot tonul, înțelegi? Ella o sunat și o zis du-te și maltratează-l. Ăla e iubitul Ellei. Nu vă pot da conversația că începe cu urlete și nu vreau să se sesizeze ăștia să zică că e discriminare. Nu a sărit oameni buni pe Jador niciun șase. Nu vorbiți prostii. Eu am filmare, măi, nu auziți? Ce șase gorile, măi oameni, măi? Voi nu auziți că din cauza fetelor? Dar nu că au cerut fetele poze cu Jador. Nu e adevărat. Aici se lasă cu socoteli, înțelegeți voi? Îș chestii grele”, a spus Nelson Mondialu despre bătaia în care au fost implicați în urmă cu o zi Jador și Mario Fresh.</p


Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluiri! De ce ar fi luat bătaie Jador și Mario Fresh, de fapt, după ce au plecat din clubul din Mamaia! Totul a pornit de la o femeie: „Bă, Jador, cine te crezi?”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Primele imagini cu bătaia în care au fost implicați Jador și Mario Fresh! Manelistul a dat primul pumn în scandalul de la Mamaia

Ella, mesaj halucinant după ce Jador și Mario Fresh au fost bătuți în club: „Neimportante...”

Scandal monstru la Puterea dragostei, după ce s-a cerut descalificarea Daianei: „Am ajuns să îmi fie frică...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri