Nelson Mondialu a aruncat bomba anului! Livian se întoarce la Puterea Dragostei peste o lună şi jumătate!


Livian se întoarce la Puterea Dragostei! Tatăl lui a făcut dezvăluiri halucinante!


In articol:

Fanii Puterea Dragostei care visau că Livian şi Bianca vor forma un cuplu solid în afara casei sunt extrem de dezamăgiţi. "Lupul" şi "Vulpiţa" s-au certat destul de rău, ba mai mult decât atât, nu se mai urmăresc pe reţelele de socializare.

Citeste si: Bianca Comănici tună și fulgeră la adresa foștilor colegi! Ce a avut de spus despre Simina și Roxana te va șoca

Declaraţia care aruncă însă cu adevărat în aer relaţia celor doi câştigători ai sezonului 2 Puterea Dragostei îi aparţine lui Nelson Mondialu. Controversatul om de afaceri a afirmat că fiul lui va pleca la Istanbul la finalul lunii septembrie, după ce va onora câteva obligaţii contractuale.

Livian se întoarce la Puterea Dragostei! "Dar până să plece, mai durează încă vreo trei săptămâni – cinci săptămâni, pentru că nu că ar fi pus ochii pe vreo gagică, ci vrea să își găsească iubirea" 

Lobo pleacă în sezonul 3. Nu pleacă cu Bobocioaia (nr. Bianca Comănici), pentru că are interdicție pe Turcia. Are interdicție pe Turcia, știți cum stă treaba, nu are rost ca să ne zăpăcim. Pleacă în sezonul 3.

Dar până să plece, mai durează încă vreo trei săptămâni – cinci săptămâni, pentru că nu că ar fi pus ochii pe vreo gagică, ci vrea să își găsească iubirea.

Citeste si: Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

De când a venit acasă, doar ascultă piese cu ”ai ochii de migdală„, ”inima ta mă rănește”, sunt o groază de piese care…o să fie Top Secret! Nu dau numele la restul…dar să știți că Lobo nu se întoarce pentru bani.

El vrea, într-adevăr, să își găsească iubirea în emisiune. Acum el are niște planuri cu Bobo, ei trebuie să prezinte niște firme de haine. (…) O să aibă de lucru până în septembrie spre final”, a spus tatăl lui Livian.


Citește și:

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. Spune-o acum, când se fac 110 ani de la nașterea lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri