Sora lui Culiță a pregătit o negresă cu mere și ciocolată și a dezvăluit rețeta desertului.
Geta Sterp încântă de fiecare dată prin rețetele pe care le postează pe rețelele de socializare, iar acum, în preajma sărbătorilor, a publicat pe contul său de Youtube o rețetă simplă și delicioasă, mai exact o negresă cu mere și ciocolată, perfectă pentru mesele în familie.
Ingrediente:
Cremă:
- 200 g ciocolată amăruie
- 200 ml frișcă lichidă
Blat:
- 4 ouă
- 150 g zahăr
- 250 g margarina
- 2 mere
- 4 linguri cacao
- 1/2 linguriţă scorțișoară
- 1 praf de copt
- 2 căni făină
Tânăra începe prin a topi margarina, pe care o adaugă în mixer alături de scorțișoară, cacao și ouă, iar ulterior adaugă și făină. “Vă arăt o rețetă foarte simplă de negresă cu mere și ciocolată. În primul rând, o să topesc margarina, iar apoi o s-o mixez până când devine ca o cremă. Așteptăm să se topească după care o vom adăuga în bolul mixerului. Am topit-o parțial, o pun aici și încep să mixez până când devine ca o cremă.
O să pun treptat și zahărul și mixăm până când acesta se topește. Acum voi adăuga cacao, scorțișoara și imediat după aceea ouăle, unul câte unul. Pe final, o să adaug și făina, mixăm bine și după o să băgăm la cuptor. Uitați cât de bine arată compoziția! Abia aștept să se coacă și să vedem ce iese. Tai și merele feliuțe, le pun pe deasupra și băgăm prăjitura la cuptor.
Cum pregătește Geta Sterp glazura pentru negresa cu mere?
Citește și: Trupa PINDU, implicată într-un ACCIDENT GRAV! Doi membri ai formației au ajuns la spital- kanald.ro
Citește și: Anunțul momentului pentru români!- stirilekanald.ro
După ce compoziția blatului este gata, taie merele feliuțe, le adaugă deasupra, apoi merge cu tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, iar crema de ciocolată realizată o lasă la frigider până a fi pusă peste prăjitură. Pentru decor, adaugă și zmeură pe deasupra. “Eu am lăsat crema la frigider, s-a răcit frumos, s-a întărit și o s-o pun peste prăjitură. Pun și niște zmeură, cred că va fi un deliciu. Uitați ce consistență faină are! O întind bine pe toată suprafața și prăjitura noastră e gata cât ai zice pește! E o rețetă foarte simplă, rapidă și delicioasă. E a nu știu câta oară când o fac, iar dacă sunteți iubitori de ciocolată, de cacao, vă recomand din tot sufletul să o faceți acum, de sărbători. Eu o să pun niște zmeură, însă voi puneți după preferințele fiecăruia. Prăjitura noastră este gata. Sper că vă place cum mi-a ieșit. E o rețetă super simplă, rapidă și tare delicioasă.”, a mai spus tânăra.