„Ne mai permitem. Lucrurile s-au întâmplat în timp, nu putem să avem o altfel de relație.” Ce relație au în prezent Ramona Olaru și Cuza?

„Ne mai permitem. Lucrurile s-au întâmplat în timp, nu putem să avem o altfel de relație.” Ce relație au în prezent Ramona Olaru și Cuza?
„Ne mai permitem. Lucrurile s-au întâmplat în timp, nu putem să avem o altfel de relație.” Ce relație au în prezent Ramona Olaru și Cuza?

Ramona Olaru a pus capăt speculațiilor și a dezvăluit starea actuală a relației ei cu Cuza, după mai bine de doi ani de la despărțirea lor.

Într-un interviu de acum câteva luni, vedeta a făcut declarații surprinzătoare despre fostul său partener, cu care a avut o relație presărată cu momente bune și dificile. Deși separarea lor a fost marcată de conflicte, se pare că acum au ajuns la o înțelegere și pot să declare că acceptă situația actuală.

Citește și: „M-am îndrăgostit la prima vedere! Doamne, după atâția ani, credeam ca nu mai e posibil” Ramona Olaru, iubește din nou! Cine este bărbatul misterios, care i-a sucit mințile blondinei

Ce relație au în prezent Ramona Olaru și Cuza

Ramona Olaru a subliniat că între ea și Cuza nu există alt tip de relație decât cea profesională, iar amândoi respectă această limită. Cu toate acestea, ea a menționat că este normal să comunice în contextul interacțiunilor frecvente la evenimentele de muncă și în afara lor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Lucrurile s-au întâmplat în timp, nu putem să avem o altfel de relație decât cea profesională, dar dacă lucrurile s-au dus în timp și au trecut și cele bune și cele rele, și nervii și fericirea și s-au dus, au rămas în urmă, acum rămâi cu un om cu care trebuie să lucrezi și să dai tot ce e mai bun. Eu tot timpul am mers pe chestia asta: atâta timp cât ești la muncă, ești profesionist sută la sută, nu contează ce se întâmplă când ai ieșit pe ușă.

Dar da, acum avem o relație ok, vorbim și dacă ne vedem și în afară și la evenimente, că totuși suntem aceiași oameni.”, a mărturisit Ramona Olaru, pentru playetch.ro. 

Ramona Olaru, despre aparițiile cu fostul iubit

Ramona Olaru a explicat o situație anterioară în care a postat un videoclip cu Cuza, făcându-se speculații despre o posibilă împăcare.

Blondina a clarificat că acel moment a fost unul amuzant, inclus într-o glumă cu colegii ei, motiv pentru care nu l-a exclus pe Cuza. De asemenea, a subliniat că în prezent au o relație bună și se simt confortabil să facă astfel de glume.

„Și ne mai permitem o glumă, o caterincă și atunci eu făcusem un oarecare trend de la nunți și arătam pe toți bărbații, colegii mei, cum s-au îmbrăcat la nunțile respective.

Și atunci ar fi fost aiurea să nu-l postez și pe colegul Cuza cu care acum lucrez din ce în ce mai bine.”, a mai spus Ramona Olaru, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Citește și: „Toți au fost la un moment dat deranjați de poziția mea, de tot ce realizez, de tot ce primesc de la viață și de tot ce pot face.” Ce a mărturisit Ramona Olaru despre viața ei amoroasă

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cătălin Cazacu, sărut pasional cu o blondă focoasă la malul mării! Cine este noua cucerire a fostului iubit al Ramonei Olaru

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies