„Ne foloseam de sincron și de microfon și ne loveam una pe cealaltă! Ne-am spus cuvinte grele de multe ori. Nici măcar nu ne salutam.” Andreea Antonescu, despre certurile cu Andreea Bălan

„Ne foloseam de sincron și de microfon și ne loveam una pe cealaltă! Ne-am spus cuvinte grele de multe ori. Nici măcar nu ne salutam.” Andreea Antonescu, despre certurile cu Andreea Bălan
„Ne foloseam de sincron și de microfon și ne loveam una pe cealaltă! Ne-am spus cuvinte grele de multe ori. Nici măcar nu ne salutam.” Andreea Antonescu, despre certurile cu Andreea Bălan

Andreea Antonescu a vorbit deschis despre numeroasele certuri pe care le-a avut cu Andreea Bălan în perioada când cântau împreună.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan sunt două nume mari ale muzicii dance românești. Cele două au format în anul 1998 trupa Andre, care s-a bucurat de un succes considerabil, fiind una dintre cele mai apreciate și îndrăgite trupe dance a anilor 2000. Cu toate acestea, deși au cunoscut culmile succesului împreună, în anul 2004, din cauza numeroaselor neînțelegeri care existau între cele două artiste, trupa Andre s-a desființat.

Ulterior, Andreea Antonescu și Andreea Bălan nu și-au vorbit pentru o bună perioadă, iar relația dintre cele două a trecut prin numeroase urcușuri și coborâșuri, ajungând în cele din urmă să găsească o cale de mijloc către o relație de prietenie.

În momentul de față, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au o relație foarte bună de prietenie, fiind extrem de apropiate una de alta.

Mai mult decât atât, în anul 2019, cele două artiste au reunit trupa Andre și concertează în continuare împreună.

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, Andreea Antonescu a vorbit despre neînțelegerile sale cu Andreea Bălan și despre ceea ce a dus în cele din urmă la destrămarea trupei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Eu mă ocup singură de fetițe. Este superb, este împlinirea mea ca femeie, ca om. Trăiesc ce nu am mai trăit.” Andreea Antonescu și-a crescut fiicele fără să beneficieze de ajutor

Andreea Antonescu, despre certurile cu Andreea Bălan!
Andreea Antonescu și Andreea Bălan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “În sinea mea, l-am iertat, zic eu, dar a fost... au fost niște chestii grele între noi!” Andreea Bălan și-a iertat fostul partener de viață, pe George Burcea

Andreea Antonescu, despre neînțelegerile dintre ea și Andreea Bălan

Andreea Antonescu, despre certurile cu Andreea Bălan!
Andreea Antonescu și Andreea Bălan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Artista a vorbit despre motivele care au dus la certurile dintre ea și Andreea Bălan, ajungând în cele din urmă chiar să nu își mai vorbească.

Mai mult decât atât, la vremea respectivă au apărut informații conform cărora cele două artiste s-ar fi bătut. Andreea Antonescu a explicat în ce consta „bătaia” dintre ea și Andreea Bălan.

Cred că oboseala a fost, de fapt, cea care ne-a periclitat oarecum relația. Când ești obosit, încrâncenat, copilaș, ai senzația că totul se învârte în jurul tău, ești buricul pământului, fără tine nu se poate, au început ego-urile noastre puternice.

Ne-am spus cuvinte grele de multe ori. Aveam momente în care intram supărate pe scenă și aveam moment în care săptămâni întregi, dacă nu chiar luni, nu comunicam una cu cealaltă. Ne întâlneam la concerte și nici măcar nu ne salutam. Aici interveneau părinții, care ne spuneau că nu este normală atitudinea noastră, că nu ar trebui să ne purtăm așa, nu ar trebui să avem genul acesta de relație.
Un bună sau bună ziua ține de decență, de bun simț, de cei șapte ani de acasă. Noi eram prea orgolioase pentru a comunica una cu alta. O bătaie propriu-zisă între noi nu a existat. S-a scris că ne-am și bătut. Nu a fost adevărat. Chestia asta cu bătaia s-a întâmplat în sensul că, depinde care era mai supărată pe cealaltă, se așeza strategic pe scenă în sincron și ne foloseam de sincron și de microfon totodată și ne loveam una pe cealaltă
.”, a povestit Andreea Antonescu.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„A fost dragoste la prima vedere! N-am știut că vreau să mă mărit. S-a întâmplat.” Cum s-au cunoscut Delia și Răzvan Munteanu? Artista, dezvăluiri neștiute din interiorul căsniciei sale!

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul controversat postat pe contul lui Andrei Versace după ce a fost descoperit mort în apartamentul său

Cum se simte Mihai Albu, la două luni jumate după cumplitul diagnostic. „E o analiză care trebuie repetată la fiecare trei luni.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies