„Ne-am întâlnit pur și simplu, ne știam de la evenimente mondene, dar nu făcusem niciodată cunoștință!” Cum a decurs prima întâlnire dintre Magdalena Chihaia și Deea Maxer

„Ne-am întâlnit pur și simplu, ne știam de la evenimente mondene, dar nu făcusem niciodată cunoștință!” Cum a decurs prima întâlnire dintre Magdalena Chihaia și Deea Maxer
„Ne-am întâlnit pur și simplu, ne știam de la evenimente mondene, dar nu făcusem niciodată cunoștință!” Cum a decurs prima întâlnire dintre Magdalena Chihaia și Deea Maxer

Magdalena Chihaia a vorbit despre cum a decurs prima întâlnire dintre ea și fosta soție a lui Dinu Maxer.

În urmă cu mai bine de 6 luni, Dinu și Deea Maxer au anunțat printr-un mesaj comun că au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate, după 14 ani de căsnicie și 18 ani de relație. Cei doi au împreună doi copii, Andreas și Maysa, pe care au decis de comun acord să „îi împartă”, Andreas locuind cu tatăl său, iar Maysa cu mama.

După separarea foștilor soți Maxer, fiecare și-a găsit liniștea în brațele altei persoane. Deea Maxer trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Drilea, iar Dinu Maxer și-a găsit și el liniștea în brațele Magdalenei Chihaia.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Magdalena Chihaia și Deea Maxer

Citește și: „M-am visat mamă, însă nu a fost să fie. Iubesc foarte mult copiii.” Magdalena Chihaia a vorbit deschis despre posibilitatea de a-l face pe Dinu Maxer tată pentru a treia oară

Cum a decurs prima întâlnire dintre Magdalena Chihaia și Deea Maxer
Magdalena Chihaia și Dinu Maxer[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Umplu bisericile duminică însă în online sunt draci în comentarii și au păreri de-a dreptul îngrozitoare.” Deea Maxer, declarații dureroase despre perioada de după divorțul de Dinu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În ciuda faptului că povestea lor de iubire s-a terminat, Dinu și Deea Maxer au păstrat o relație civilizată, de prietenie, comunicând deschis unul cu altul și ocupându-se împreună de creșterea și educația copiilor.

Invitată în cadrul emisiunii Corneliei Ionescu, noua iubită a lui Dinu a vorbit despre cum a decurs întâlnirea cu fosta lui soție.

Veneam de la mare, acum câteva luni, veneam cu Andreas de la mare pentru că el trebuia să plece cu Maysa, cu mama lui și cu Robert într-o minivacanță și am venit amândoi cu mașina și l-am adus acasă la mama lui.

Ne-am întâlnit pur și simplu, ne știam de la evenimente mondene, dar nu făcusem niciodată cunoștință. Am făcut cunoștință, ne-am mulțumit una alteia, ne-am salutat, ea s-a urcat în lift, eu m-am urcat în mașină, ne-am urat weekend plăcut și asta a fost tot.
", a povestit Magdalena Chihaia, în exclusivitate la WOWnews.

Ulterior, cele două femei s-au mai întâlnit și în alte contexte, iar totul a decurs natural, așa cum este normal.

A doua întâlnire a fost la un eveniment pe care îl aveau ei doi împreună și la care am fost și eu și Robert. A fost o întâlnire firească, nu mai e nicio chestie.", a mai precizat iubita lui Dinu Maxer.

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Magdalena Chihaia, impresionantă de relația în care au rămas Dinu și Deea Maxer

Magdalena Chihaia, impresionantă de relația în care au rămas Dinu și Deea Maxer
Dinu și Deea Maxer, alături de copii [Sursa foto: Instagram]

Tot în cadrul emisiunii Corneliei Ionescu, noua parteneră a lui Dinu a precizat că este impresionată de relația iubitului său cu fosta lui soție, care este una armonioasă și extrem de benefică pentru copii.

Mi se pare o chestie foarte matură din partea lor ca să fie cât mai aproape copiii, adică Andreas să stea mai mult cu Maysa, Maysa cu Andreas inclusiv cu Dinu.

Mi s-a părut un lucru destul de matur din partea lor. Indiferent de ce se întâmplă, părinții rămân părinți pentru totdeauna, indiferent ce se întâmplă. Mi se pare ok și totodată, văd prin copii că dacă părinții sunt bine, chiar dacă fiecare are o nouă relație, sunt și ei fericiți.", a mai precizat Magdalena Chihaia.

 Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Am aflat că am nasul mare când am intrat în industria muzicală. Toată lumea mi-o spunea, dar nu într-un mod frumos!” Lidia Buble a vorbit deschis despre defectele sale fizice

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reprezentanţii supermarketului reacţionează după gestul Sânzianei Negru: "Am aflat cu tristeţe. Vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea"

Ce spune Cristina Șișcanu despre persoanele care trăiesc pentru validarea celor din jur. „Gura lumii nu mai contează absolut deloc.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies