„Ne-am gândit amândoi la divorț. M-am descurcat onorabil în viața mea cu situațiile astea!” Niculina Stoican vorbește despre divorțul de soțul său, după 30 de ani de mariaj

„Ne-am gândit amândoi la divorț. M-am descurcat onorabil în viața mea cu situațiile astea!” Niculina Stoican vorbește despre divorțul de soțul său, după 30 de ani de mariaj
„Ne-am gândit amândoi la divorț. M-am descurcat onorabil în viața mea cu situațiile astea!” Niculina Stoican vorbește despre divorțul de soțul său, după 30 de ani de mariaj

Niculina Stoican a vorbit deschis despre momentele grele din căsnicia sa.

Niculina Stoican și soțul său, Vasile Stănescu, trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de trei decenii și au împreună un băiat. De-a lungul timpului, interpreta de muzică populară a fost supusă unor greutăți în viața personală, trecând prin momente de cumpănă în căsnicie. Cu toate acestea, Niculina Stoican a reușit să le depășească și a rămas alături de bărbatul căruia i-a dăruit un copil.

Cum a trecut Niculina Stoican peste infidelitatea soțului său

Citește și: „Mi-au făcut mult rău în viață. Foarte mult rău. Mult rău. Doar când îmi amintesc mi se strânge sufletul.” Niculina Stoican, mărturisiri neștiute! Cine sunt cele două persoane care au rănit-o?

Niculina Stoican vorbește despre divorțul de soțul său, după 30 de ani de mariaj
Niculina Stoican [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „La vremea respectivă a fost o dramă. O mamă niciodată nu își pune copilul ei la colț.” Niculina Stoican a apelat la ajutorul soacrei sale, atunci când a aflat despre infidelitatea soțului!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De-a lungul timpului, în presă au apărut numeroase zvonuri conform cărora soțul Niculinei Stoican i-ar fi fost infidel artistei. La rândul său, interpreta de muzică populară a confirmat unele zvonuri, mărturisind că soțul său a fost adesea curtat de numeroase femei, care au încercat să îi facă rău.

În cadrul unui interviu, solista a vorbit despre perioada dificilă din viața sa și cum a reușit să treacă peste.

 

Iert pentru că așa se spune: dacă ești un bun creștin, trebuie să ierți. Dar eu nu uit. Nu cred că rezolv problema decât pe jumătate. Iert pentru că trebuie, dar nu uit. Mintea mea se hrănește cu acea aducere aminte și răul acela rămâne cumva prezent. Erau tot felul de telefoane pe care le primeam ca să mă bâzâie. Am răspuns tranșant și cum am considerat eu de cuviință.

Deocamdată pe mine mă cheamă Stănescu și când nu o să mă mai cheme Stănescu, pentru mine va fi o problemă. Până atunci, nici cea mai mică problemă... Nu am orgolii eu în familie. Întotdeauna am discutat tranșant. Sunt vulcanică dacă simt că am fost neîndreptățită.”,
a declarat Niculina Stoican.

Niculina Stoican a vorbit despre divorț

Niculina Stoican vorbește despre divorțul de soțul său, după 30 de ani de mariaj
Niculina Stoican și Vasile Stănescu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Interpreta de muzică populară a mărturisit că atât ea, cât și soțul său, s-au gândit la posibilitatea de a divorța, însă au reușit să treacă peste aceste gânduri și să rămână împreună, în ciuda tuturor greutăților pe care le-au întâmpinat de-a lungul relației lor.

Ne-am gândit amândoi la divorț, doar că n-a ieșit. Am mers mai departe și sunt foarte fericită că am depășit lucrurile astea și momentele astea.

Nu m-aș fi văzut o secundă trăind lângă altcineva și nici el lângă altcineva. Eu nu m-am simțit în pericol. Soțul meu este un bărbat frumos, un bărbat care a fost veșnic curtat și femeile s-au oferit efectiv. Eu sunt o ființă mai orgolioasă. Cred că m-am descurcat onorabil în viața mea cu situațiile astea .”, a spus Niculina Stoican.Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„De acid în buze, nu cred că mai am nevoie.” Geta Sterp s-a trezit cu buzele umflate! Ce s-a întâmplat cu sora lui Culiță?

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Rețeta de gogoși a doamnei Coco de pe Tik-Tok. Secretul pentru ca aluatul să iasă pufos. „Foarte aspectuoase, foarte gustoase.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies