„Ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună.” Anca Serea a vorbit despre căsnicia cu Adi Sînă!

„Ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună.” Anca Serea a vorbit despre căsnicia cu Adi Sînă!
„Ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună.” Anca Serea a vorbit despre căsnicia cu Adi Sînă!

Cu toate că Anca Serea și Adi Sînă au o familie mare și fericită, în presă au circulat zvonuri conform cărora cuplul ar putea să divorțeze. Vedeta a abordat subiectul și a oferit câteva declarații referitoare la această posibilitate.

Adi Sînă și Anca Serea s-au remarcat drept unul dintre cele mai stabile și durabile cupluri din industria showbiz-ului românesc. Aceștia au o familie numerosă și frumoasă, având împreună șase copii, dintre care doi sunt ai Ancăi dintr-o relație anterioară. De-a lungul timpului, au reușit să depășească orice obstacol și să rezolve toate problemele care au apărut în viața lor. Cu toate acestea, în ultima perioadă au apărut zvonuri că cei doi ar putea fi în pragul divorțului.

Citește și: „Acesta este motivul pentru care relația mea s-a încheiat.” Ce a spus Dinu Maxer despre relația cu Nicoleta Luciu, la scurt timp după ce a divorțat de Deea Maxer

Anca Serea a vorbit despre căsnicia cu Adi Sînă

Vedeta a dezvăluit că relația sa cu Adi Sînă a întâmpinat diverse provocări și că mariajul lor nu a fost mereu fără conflicte și dificultăți.

A recunoscut că, în unele momente, au existat discuții despre separare. Cu toate acestea, indiferent de provocările întâmpinate, ea respinge complet ideea că armonia și stabilitatea familiei lor ar putea fi distruse de un divorț. În cadrul unui interviu, ea a afirmat că zvonurile apărute în presă sunt total neadevărate și că nu există nicio intenție de a se despărți.

„Noi suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm, dar nu, chiar au preluat dintr-un context total aiurea.

Eu am zis că ne-am gândit de multe ori, ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată”, a explicat Anca Serea.

 Anca Serea a vorbit despre căsnicia cu Adi Sînă
Anca Serea a vorbit despre căsnicia cu Adi Sînă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vedeta consideră că răbdarea este aspectul cheie într-o relație

Potrivit Ancăi Serea, unul dintre aspectele cheie într-o relație de cuplu este răbdarea reciprocă și toleranța. Ea consideră că aceste calități sunt de o importanță vitală pentru consolidarea unei relații sănătoase și menținerea armoniei în familie.

„Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciunea, care vine

odată cu vârsta. Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt, să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile. Observ în cazul meu că evoluez de la an la an și devin mai așezată și îmi dau seama până la urmă că e important să gândești și să construiești în aceeași direcție, indiferent de orice: griji, probleme, responsabilități, certuri, competiții din astea mici vor fi tot timpul, dar nu sunt atât de importante”, a mai spus vedeta, conform sursei amintite.

 Anca Serea a vorbit despre căsnicia cu Adi Sînă
Anca Serea a vorbit despre căsnicia cu Adi Sînă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mă enervează și mă supără.” Anca Serea, despre momentul în care a vrut să divorțeze de Adi Sînă

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Alimente „miraculoase” care topesc grăsimea din jurul taliei. Ce să mănânci pentru a obține o talie mai subțire

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies