„Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii” Emily Burghelea, momente tensionate cu tatăl fetiței sale

emily burghelea
Emily Burghelea

Emily Burghelea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini cu partenerul ei de viață și cu copilul lor. Cei doi par să aibă o relație extraordinară, însă se pare că nu mereu a fost atât de bine.

Puțini sunt cei care știu că Emily și tatăl copilului ei s-au despărțit, trecând prin momente extrem de tensionate.

Emily Burghelea și iubitul ei au rupt relația, înainte de a deveni părinți

emily burghelea sot
Emily Burghelea și soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Era terminat dacă nu eram eu lângă el”. De ce și-a retras Ioana Năstase cererea de divorț

După ce a fost concurentă la „Bravo, ai stil”, Emily și-a continuat cariera în televiziune.

În prezent, blondina este un influencer de succes. Relația ei cu Andrei, soțul ei, este cunoscută și din prisma faptului că bărbatul își ascunde identitatea. Până să își construiască familia mult visată, cei doi au trecut prin momente de cumpănă. Înainte să se nască fiica lor, Emily și iubitul ei au fost despărțiți timp de 6 luni. A fost o perioadă plină de drama pentru vedetă, deoarece partenerul ei de viață a părăsit-o.

”Dar știi că am avut două relații? Ne-am certat la un moment dat și ne-am împăcat. Când ne-am reîntâlnit, după 6 luni, eram două persoane diferite care-și doreau aceleași lucruri, ne doream familie. Când ne-am despărțit ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii.  Ne-am certat pentru că el avea o conferință la Google. Și zic “Aaa, ce interesant, te duci la Google. E tare. Vreau să merg și eu”. Îmi zice “Nu, nu poți”. Eu “De ce să nu pot? Te duci cu altcineva?” “Bine, hai că văd cum pot să fac”. A vorbit, săracul, cu oamenii de la Google, a reușit să obțină un loc în hotel, bilet de avion, mă lua.  Și eu, cu o zi înainte, i-am zis “Știi, din păcate, a intervenit o emisiune și chiar nu mai pot să vin. Oamenii ăștia spun că au mare nevoie de mine și că i-ar ajuta foarte mult dacă aș putea să fiu acolo pentru ei chiar dacă nu m-au anunțat din timp, că li s-a întâmplat ceva… și trebuie să mă duc”.  Și

el mi-a zis “Da, bine, sigur, faci cum crezi”. Adică nu mi-a dat atunci semnalul. Nu mi-am dat seama… Am ales să rămân acasă și el nu mi-a mai răspuns la telefon. Deloc. L-am sunat de 700 de ori și n-a mai răspuns.” , a povestit Emily Burghelea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Nu uitam să fim și iubiți.” Cum s-au împăcat Emily Burghelea și soțul ei

emily burghelea despartire
Emily Burghelea, alături de soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Delia și soțul ei, acționari într-o tranzacție de 12 milioane de euro. Ce a declarat Răzvan Munteanu

După o perioadă de jumătate de an în care nu și-au vorbit, Emily i-a scris un mesaj lui Andrei. După ce a suferit în toate aceste luni, vedeta a hotărât că trebuie să ia inițiativă, deoarece știa ce vrea de la viață, iar sentimentele dintre ei doi nu au dispărut niciodată.

Chiar dacă blondina a făcut pasul spre împăcare, și tatăl fetiței sale a acceptat, fiind dornic să reînceapă relația. La scurt timp după ce au redevenit un cuplu, Emily și Andrei au avut parte de cel mai fericit moment al lor, atunci când au devenit părinți.

„Și la un moment dat i-am scris un mesaj la care mi-a răspuns, pe Instagram, și de atunci ne-am reîntâlnit… Efectiv ne-am dorit amândoi familie, ne doream copil. Înaintea să o facem pe Amedea am stat de vorbă și am zis “Hai să facem un  copil”. Și în două săptămâni a apărut Amedea.

Suntem părinți înainte de toate, dar nu uitam să fim și iubiți. E foarte important. Apariția Amedei… sincer, suntem alte persoane ”, a mărturisit Emily.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...- stirilekanald.ro

Citeste si: Viorela de la Puterea dragostei, imagini emoționante! Cum s-a filmat soția lui Ștefan

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Era terminat dacă nu eram eu lângă el.” De ce și-a retras Ioana Năstase cererea de divorț

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Trucul care îi ajută pe șoferi să economisească bani. Ce trebuie să facă cu rezervorul mașinii

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante


Cookies