Narcisa Moisa și Yoannes: împreună sau despărțiți? Ipostaza în care au fost prinși cei doi


Narcisa Moisa și Yoannes au confirmat că s-au despărțit din nou și au continuat să se vadă strict din interes profesional.


In articol:

Managerul Yoannes și cântăreața Narcisa au participat împreună la un concert al artistei din afara țării. Narcisa nu a ezitat să se filmeze încă de la îmbarcare împreună cu soțul ei pe care abia aștepta să-l tachineze pe tot parcursul călătoriei.

Yoannes a vrut să-i plătească fostei sale partenere de viață, Narcisa, cu aceeași monedă.

Tachinările n-au încetat să apară între ei, managerul i-a pus mai multe piedici Narcisei pe stradă, în parcare și în aeroport, filmând totul în același timp. La momentul respectiv, Narcisa a fost vizibil deranjată de gesturile companionului ei. 

„Nu te oprești cu astea, nu? Bine ai venit, sora mea! Bine, hai că te fac eu acum. Ai ieșit din aeroport, nu?”,

spunea Yoannes în filmulețele pe care le-a postat.

În urmă cu câteva zile, Yoannes a publicat poze cu o tânără domnișoară anonimă, căreia nu a dorit să-i dezvăluie identitatea și înfățișarea, contrar insistențelor Narcisei Moisa. Artistul a mărturisit că tânăra domnișoară este, de fapt, doar o simplă amică și că cea mai frumoasă femeie din România pentru el rămâne, fără dubii, femeia care i-a adus copiii pe lume.

Citeste si: Bianca Drăgușanu face declarații surprinzătoare! Motivele pentru care nu a funcționat căsnicia dintre frumoasa blondă și Victor Slav

Yoannes a fost cel care a anunțat despărțirea de Narcisa Moisa

În urmă cu ceva timp, Yoannes a susținut cu fermitate că relația dintre el si Narcisa Moisa nu poate fi reparată.

”Eu v-am spus o dată, de câte ori să vă mai spun? Am mai încercat, dar nu se mai poate.

Ne-am răcit unul de celălalt. Așa cred”, a spus artistul pe contul de Instagram. Se pare că socoteala de acasă nu se potrivește, din păcate, cu cea din târg:  ”Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! Sufletul meu, îmi cer iertare pentru răul pe care ți l-am făcut! Am avut multe de învățat din experiența asta urâtă. Te voi iubi și te voi respecta cu toată ființa mea... fără tine nu sunt om, sunt ca frunza fără pom... Oricine ar încerca de aici încolo să ne despartă n-o să aibe nici măcar 1% șanse... e prea mare iubirea dintre noi, suntem prea iubiți de oameni... ”, a mai spus Yoannes cu mai mult timp în urmă, vorbe care în prezent nu mai sunt valabile pentru relația celor doi. 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Pe ce dată pică Sfântul Andrei 2021

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

70 MESAJE de SFÂNTUL ANDREI 2021. Trimite cele mai frumoase texte celor care îşi serbează ziua onomastică

70 Felicitări şi Urări de Sfântul ANDREI 2021. Cele mai frumoase texte pentru toţi cei ce serbează numele de Andrei şi Andreea

Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea! Ce a pățit micuța: „Mă topesc când văd că suferă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri