Naba a parasit competitia “Bravo, ai stil!” Emiliana a fost favorita publicului

Mai sunt doar cateva saptamani pana la marea finala care isi va desemna castigatoarea celui de-al treilea sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”.

 

Din pacate, aseara Naba a fost eliminata din competitie, ca urmare a numarului mic de voturi primit din partea fanilor ei.

La duel, alaturi de Naba s-a aflat si Anca, dar a fost salvata de votul publicului. Pe primul loc in topul juratilor s-a clasat Emiliana, cu 20 de puncte, fiind urmata de Iuliana, cu 19 puncte, si de Bianca, cu 12 puncte. Cele trei puncte bonus oferite de catre brigada sexi a emisiunii, dar si un cec in valoare de 2000 de lei au mers catre Emiliana.

Clasamentul fanilor le-a aratat fruntase in top trei, in ordine crescatoare, pe Emiliana, cu 20,5%, Bianca, cu 20,8% si Iuliana, cu 32,6%. Anca a fost votata de cei din fata micilor ecrane in proportie de 13,4% , iar Naba de doar 6,2%.

"Sa nu-ti para rau, Ilinca. Stiu in ce am intrat, stiu ca ies cu fruntea sus si nu mi-e rusine de nimic. Va multumesc.", a spus Naba atunci cand a aflat ca drumul ei in competitie s-a incheiat.

Nu ratati show-ul “Bravo, ai stil!”, difuzat de luni pana vineri, de la 16:30, si in fiecare sambata, incepand cu ora 22:00, la Kanal D.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri