N-o să-ți vină să crezi ce a făcut Marian Drăgulescu chiar în platoul emisiunii “Tu urmezi!”


“Pe vremea mea, toți copiii făceau asta!” #Celebrul gimnast este invitat în cea de-a doua ediție a game show-ului de la Kanal D, difuzat sâmbătă seara, la ora 20:00

Mâine seară, de la 20:00, în unicul show din țară în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, Marian Drăgulescu este celebritatea care va păși în platoul emisiunii pentru a adresa o serie de întrebări concurentului aflat față în față cu Dan Negru.

Marian Drăgulescu trece la “Olimpiada creierelor”, de la “Tu urmezi!”, întrebările adresate de gimnastul de aur al României fac parte din domeniul sportului, care l-a consacrat pe acesta. La una dintre cele 4 întrebări, Marian Drăgulescu va exemplifica două elemente din gimnastică, chiar în platoul emisiunii, acestea fiind și variantele de răspuns pentru concurent: rostogolire înainte sau roata laterală.

“Pe vremea mea, toți copiii făceau asta, în fața blocului sau la școală. Sper că și în ziua de astăzi copiii să se mai joace cu astfel elemente din gimnastică”,  spune sportivul, înainte de a executa mișcarea.

Dacă îi va purta Marian Drăgulescu noroc concurentului și va reuși acesta din urmă să facă “Tripleta” pentru a-și adjudeca din cilindrii aflăți în fața lui sumele de bani uriașe, veți putea afla urmărind ediția de mâine seară a game show-ului “Tu urmezi!”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D!


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mihai Budeanu. „A fost foarte greu, am fost la un pas de moarte.”

Cum se descurcă fiica Amaliei Enache la școală? Alma a început clasa pregătitoare și se confruntă cu primele greutăți

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Locul în care Alexandru Arșinel va fi înmormânrat. Regretatul maestru își pregătise locul de veci, în urmă cu mai mult timp

Zodiac 9 octombrie 2022. Află ce zodie trebuie să fie atentă la tranzacțiile online

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
  Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Povara inocenţilor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri