,,N-o să pui mâna pe Patrick”. Ce mesaj i-a transmis doamna Mouratoglou Simonei Halep


Soția lui Patrick Mouratoglou este foarte deranjată de relația pe care Simona Halep o are cu antrenorul și și-a anunțat prietenele că va face război cu românca. Ea este pregătită să facă orice pentru a-l ține pe bărbat aproape de ea și nu va lăsa pe nimeni să i-l ,,fure”.


In articol:

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat, după nici măcar un an de căsnicie. Jucătoarea de tenis a plecat foarte rapid din această relație, iar acum lucrurile pare că scapă de sub control, după ce soția antrenorului său este pregătită de un război cu românca.

 Patrick Mouratoglou si Simona Halep

Patrick Mouratoglou si Simona Halep

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Fiecare pe drumul său”. Simona Halep, prima reacție după ce a divorțat de Toni Iuruc

Ce ar fi declarat Ada Obilu, soția antrenorului Simonei Halep

Soția lui Patrick Mouratoglou nu se simte deloc bine în situația actuală, de când se speculează că între Simona Halep și soțul ei ar putea exista o idilă.

Ea ar fi declarat că de abia așteaptă să dea ochii cu jucătoarea de tenis și a avut o discuție foarte aprinsă cu grupul ei de prietene, conform CanCan.

„De abia aștept să dau ochii cu ea. Am să îi spun. Poate să facă ce vrea ea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta”,

ar fi declarat Ada Obilu.

Relația dintre Simona Halep și antrenorul ei de tenis este una foarte strânsă, care se abate destul de tare de la tiparul clasic de antrenor-jucător.

Citeste si: Ce pantofi ar trebui să aleagă Simona Halep pentru ziua nunții. Mihai Albu îi dă sfaturi: „Are foarte mult bun gust”

Divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc i-a indus Adei Obilu o stare de alertă

După ce Simona Halep și Tonci Iuruc au decis să o ia pe drumuri separate, Ada Obilu a intrat într-o stare de panică.  În trecut, în anul 2013, Patrick Mouratoglou a divorțat de a doua sa soție, Clarrise, cu care are două fete, iar la puțin timp după, a început să o antreneze pe Serena Williams.

Patrick și Serena au avut o relație intimă, cât și profesională, care a durat trei ani. În anul 2016, antrenorul s-a căsătorit cu Ada Obilu, cu care are împreună două fete. În total, Patrick Mouratoglou are cinci copii, din trei mariaje.

Ada Obilu este conștientă că dacă în trecut Patrick și-a părăsit soția pentru a începe o relație cu Serena, istoria se poate repeta și în prezent, iar divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc reprezintă o reală amenințare pentru ea.

Așadar, Ada Obilu știe că scenariul din trecut, cu Mouratoglou părăsindu-și soția pentru a se combina cu Serena, se poate repeta în prezent. Istoria se tot repetă, cum bine se știe. Iar divorțul Simonei de Toni Iuruc reprezintă o circumstanță agravantă.

 Patrick Mouratoglou si sotia sa

Patrick Mouratoglou si sotia sa

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Nu mai insistați”. Ce a făcut Simona Halep după ce Toni Iuruc a confirmat divorțul

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Fiecare pe drumul său”. Simona Halep, prima reacție după ce a divorțat de Toni Iuruc

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

„Nu mai insistați”. Ce a făcut Simona Halep după ce Toni Iuruc a confirmat divorțul

Ce pantofi ar trebui să aleagă Simona Halep pentru ziua nunții. Mihai Albu îi dă sfaturi: „Are foarte mult bun gust”

Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Minodora, îngenuncheată de durere după moartea mamei sale „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri